Проста Руле продуктивності

Що, на жаль, кілька людей використовують:

р.

Перше, що я роблю щоденно, коли я приходжу до роботи, щоб розділити всі мої майбутні роботи на три списки. У першому списку я кладаю все, що потрібно зробити, щоб розробити нові напрямки в бізнесі (тобто, що принесе дохід) або знизити витрати (включає лише два способи збільшення прибутку, що не більше різниці між доходами і витратами). Другий список складається з того, що потрібно зробити для підтримки поточних операцій фірми. Третій список включає те, що інші попросять мене зробити, а також те, що вони думають, що я повинен зробити, але не принесе користь фірми.

Я ніколи не приступив до другого списку, не завершуючи весь перший, і ніколи не до третього списку до кінця другого списку. Я завжди роблю все з першого списку перед іменем, тому що вранці мій голова свіжий і настрій є найбільш конструктивним. Я завжди закінчити другий список для обіду. Іноді я також можу зробити еррани на третій список, а іноді я вирішив, що достатньо для сьогодні і йти додому.

Слід зазначити, що така послідовність дій проти нормальної психології людини. Після того, як всі важливі речі (з першого переліку), як правило, є найскладнішими, вони вимагають максимальних психічних зусиль і концентрації. Тому людина зазвичай починається з вторинних, простих випадків, які не вимагають прийняття відповідальних рішень (лист 3). Це як «розвантажені» бізнес-мені, занадто зайняті, щоб отримати дійсно важливі речі. ?

(http://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/mif/048/)