Тексти пісень, а це означає: Ваше тіло не є вашим другом.

Тексти пісень, а це означає: Ваше тіло не є вашим другом. Це ваш будинок і вірний помічник, якщо ви тримаєте його в належній формі. Якщо це не було для цього тіла, ви не зможете виконувати поставлені завдання, переміщатися, взаємодіяти з іншими. Краса і здоров'я вашого тіла є важливим фактором, так як для вас дороги світу більш відкриті, якщо ви привабливий, приємний зовнішній вигляд, добре загартований, здоровий, з чистим диханням, з ароматом здорового тіла, чистим, акуратним, з приємним голосом і м'якими жестами (для жінок), впевненим (для чоловіків). Неперевершено, багато людей почать вас і хочуть боротися з вами, якщо речі різні.
Важливо знати, як правильно доглядати за тілом, ніж годувати його, коли краще поставити його на ліжко, дізнатися його біоритми, його уподобання і природа, його сильні сторони і слабкі сторони, щоб він дійсно був вашим незамінним помічником, не тягаром.

Не потрібно кріпитися до тіла, дотримуйтесь «культу тіла», але не варто ігнорувати його.

Ви хочете знати себе, але іноді ви знаєте майже нічого про те, що ви маєте прямо тут, пальпований і відчутний – ваше тіло, що робить постійні спроби спілкуватися з вами, відправивши свої сигнали, які ви ще не навчилися читати.
Хоча ви молодий, ви ігноруєте багато, але я думаю, що це не буде секретом для вас, що з часом він не буде краще і що ви зараз покласти відносини з вашим тілом буде реагувати на вас в майбутньому сто разів.