Великий Benz.

Греція є надзвичайною землею! Чудове море, неземна природа. І харчування. Що я можу сказати? Все чудово! Але, хороші люди, ви можете заражати жахливим вірусом. Це називається Старим часом!

Так, вісім років тому я їду себе спокійно на прекрасному острові Корфу, не доторкнувшись нікого, засвоюючись сатиками, і раптом я бачу його. Так, це Тис 200, (попередньо Mercedes відрізнявся не в органах, але в двигунах), але це W110 (1965-1968)! Який чудовий приклад, реальний автомобіль мафії з великим багажником на 2 корпси.

Я вирішив вийти з голови. Не працює. Тексти пісень, а це означає: Тоді я вирішив, що я мав спати з цією думкою. Сплав з нею на півгодини. Я підготував експедицію, щоб евакуювати цього Мерседес з грецьких темряви! Експедиція складається з ML, трау, другу і частково вантажівки Ванки і себе.

Ось ми. З одного боку, ціна 1,500 євро була задоволена, з іншого боку, відсутність інших фігур в лексиці продавця-Албанія не була щасливою. Але, скупчивши цей час знання про теорію реставрації та ретельно шукаю на Mercedes-Benz, я зрозумів, що це було корпсе. Поцілунки! Я хотів би перевернутися до Німеччини на бізнес.

р.

Він отримав темний, лід, пропущений Відень. І тут... ОМГ! Що це?! Яка любов, OMG! З-під намету букмекера ми перехоплювалися, він виглядав, стегнаючи Понтона. Моя улюблена машина - Post War Mercedes. Вони не такі кутові равлики, але вони ще не стикаються з сучасними. Правда, звичайно, передвоєнні Мери, розірвав всіх на вітрилах стрічки на змаганнях. Але, незважаючи на те, що післявоєнна естетика більш зрозуміла для мене особисто, народження С-класаса, потім. Я даю команду Vanke, щоб отримати ближче до Deutsche Germane Germans і акуратно попросити вас зупинитися. У відповідь він відкинувся від сигару, закриваючи вікно і газ. Про нас Я даю вам команду, щоб вичавити цей завантажений кошик трохи. Відповіді не було З шаутами «Поліси, вони вбивають» німці перетворили на післяпалері і пекти кидаються на відстані. Знайте, щоб пекти з вами. Відправляйте, викладіть світильники і за ними зв'яжіть. Людина, ви отримали твердоголовні. 3 години після них. Але газ працює. Після наповнення, куріння сигарети і занурення кави, Deutsche розслаблений, мислення про майбутній сон. Але потім я збив на вікно. Ванка посміхалася з іншого боку і відкрила двері пасажира. Щоб сказати, що Україна дивилася, це нічого не сказати. З деталями вниз я купила автомобіль.

Близько 5 разів дорожче, ніж W110. Але це W180, легендарний Понтон (понтон, тому що навантажувальний організм виглядав як американський військовий понтони внизу).
Автомобіль володів Йоганан Сільбілгером, колишні австрійські консули в Венесуелі. І він купив його з пана Вісента Пуппіо Зінга, юридичного професора Університету Каракас, Венесуела. Я вимкнувся бути 3-власником, уррі, це той самий сюжет, що документується. В’їзд до України. Автомобіль зрізаний собаками, перекрученими експертами, митними працівниками з прикордонними охоронцями ввели кліщ і переварені, але номери шасі ніколи не знайшли. Тексти пісень, а це означає: І як вони знайдуть його, якщо він потіли три шари фарби! Повернутися до прокурора 5 (!) листи, до Державної служби, до прикордонного знаряддя. Випущено, але нерозумне.

Дякуемо ремонт деталі. Хворий не був корпсом, але важкий. Шар шпаклівки товщиною 1 см.

Вогнетривкій стіні відсутні такі. Система опалення просто вирізати. Вакуумний гальмівний прискорювач був від трактора Caterpillar, але не було інших підсилювачів у Венесуелі.

Двигун почав, але рівень шуму і витяжки були євро-10.

Двері збиті через. Щоб провітрити ноги можна просто підійти килимок пасажира. Павло не був. Варто багато роботи, щоб принести тіло. Дякую за роботу, це рік життя і життя.

Спасибі Діма для відновлення дерева. Відсутність до Dimul, Dima wood не найгірший нік.

990Р

До життя додали колеса, навпаки. Справжні кришки потім вартість 160 євро / шт, але цього року вже 235 євро / шт., або в Америці в MBCU 600 доларів / шт. Uniroyal шина. Заводська широка біла смуга. Закрийте його щось під час відновлення. Мотори з олією туфлі і намагалися покласти шматочок салідола на неї, ледь мити після Дякую за двигун Valeré-beardé! Розмір по ширині, однак, не зовсім схожий на те, що ви випускаєте з заводу. До речі, це впливає на керованість. Направляючі зусилля через ширину контактної плями тепер вище.

Габаритний зображення

Керування. Мистецтво. Тонкий обід, приємний на дотик, перемикаючий поворот з хромовим кільцем, сліпий хром. Але керма не завжди схожа на це. У стоматологічній клініці Мої другу дали тріщини і подряпини. Ігоресха, спасибі!

Дякую Віктору за лампи Grundig і реставрацію Bekker Monte Karlo. Важко з лампами зараз.

У хворому прокинувся і почав приймати сольові форми.

Артур, повага і повага. Я не знаю підшипників на мості, як і раніше,

Петро зробив карбюратор. А потім ми пішли разом з чудовим звучанням робочого двигуна. Дякую, Петро! При проходженні до відповідальності СО було третиною норми, що призвело до поліцейського руху до легкого калібру. Вони вже думали, що лічильник газу не вдалося.

р.

Два приклади технічної досконалості свого часу.

шкіра Монза, італійці. Це один йде на обробку Ферарі. Фарбування та колір за специфікацією заводу. Єдина відмінність полягає в тому, що після того, як шкіра була пофарбована на одну сторону, і зараз вона замочена в фарбі. Запах вже 5 років.

Морські випробування.

Додано до [mergetime]1407917753[/mergetime]
Місце водія.

Місце водія.

Колесіко і хром.

Я сказав вам, що це красива але!

Салон.

Дія. Все на місці, в тому числі опалення і вакуум. Оливи і мастильні матеріали - Shell відповідно до специфікації, наданої в інструкції. Візерунок перманентності. Все все ще робиться в цей день. Ніцца зробити Мерседес. Ірочка і Саша, спасибі!

Домкрат, до речі, гідравлічний.

Дякую за номер. У історичній машині все повинно бути гармонійним.

Підвіска. Все було придбано компанією Werner Karasch GmbH, постачальником запчастин для післявоєнних Mercedes. Ich danke Ihnen tausendmal, пан Караш! котушки, важелі, кущі - все було в картонній упаковці, в салідолі з прикріпленими інструкціями монтажу. Дата друку інструкцій 1962 р., Мюнхен. Прекрасний збережений.

На приємний літній день пара років тому.

880 19094 р.

Напівфранцузький шв. Я думаю, що це називається. На сидіння відреставруються абсолютно ідентично, в тому числі шви, кокосові наповнювачі та мідні нігті, які забивають задню стінку.

Додано до [mergetime]1407917971[/mergetime]
Ось тут.

Ось тут.

Все на цьому автомобілі. Але вона виявилася тільки на початку. Захворювання триває.