Підліток Choice Awards 2014: Хто в Що? Продовження

Продовження модного рецензування з червоного килима щорічної премії «Вибір підліток».

Коли мова йде про привабливі колірні рішення, ім'я Ніни Добрева негайно приходить до розуму. Цього разу зірка «Вампір Діарі» радує нас нарядним Vionnet, який ефективно поєднується з багатим блакитним, ніжним рожевим і розкішним золотом. Стиль ансамблю, хоча далеко від оригінальності (особливо в рамках цієї події, де кулька була нормована Його величністю закороченого верху), але сати на Ніні дуже вдало і привернути увагу до її спортивних ніг. Аксесуари в тон разом з безтурботною косою стали ідеальним доповненням до розслабленого, але не без чарівного образу.

Продемонстровано нове читання класики на червоному ковроліні Селена Гомес, намагаючись на чорному трикотажі з Сен-Лонта. Незважаючи на те, що актриса-singer рідко розчаровує нас своїми модними образами, цей наряд взяв її стиль на новий рівень - рівень, де поважається доросла елегантність і шик. На мій погляд, цей стильний образ повністю обгрунтував перемогу Селена в номінації «Мост модної дівчини».

На відміну від Selene, Ariana Grande не прагнув внести зміни в свій стиль і з'явився на церемонію в звичайному режимі для нас - міні-плаття, взуття на платформі, фаршировані безшумним фірмовим зачіскам. Все це, хоча це виглядає мило, але він болить, як День Заземлення.

р.

Габаритний зображення

Хост церемонії Сара Хайленд вибрав на червоному ковроліні простий, але ефектний плаття з свіжої колекції курорту Marc Jacobs. Я не бачу нічого видатного в цьому наряді (роздягається рідко оригінальність), але актриса зуміла його успішно збити за допомогою аксесуарів, макіяжу і зачіски і зробити весь образ.

Зірка «Претті Лірс» Люсі Халі віддають перевагу яскраво-червоному атласному плаття Крістіан Діор з глибоким вирізом і чорним викопанням на спідниці. Я не схожий на те, що наряд сидить (щільно і довжина коротка), але я дійсно люблю несподіваний вибір взуття – сандалі з золотистими шипками дають образ особистості. Арія Монгомерія затвердить.

На відміну від Lucy, стиль Shay Mitchell дуже далеко від стилю її героїні в симпатичній ліри – замість тонованих джинси актриса вибирає спідницю олівцем, а також віддає перевагу елегантним шпилькам в байкер взуття. Ефектний ансамбль білого мережива з колекції Misha йде дуже фігурно сультри Шай, а темна марунна помада робить образ жирним.

р.

Її версія образу з укороченим верхом, представленим на нашому суді Хіларі Дафф. Актор обрала одяг демократичних брендів Sachin & Babi і ASOS і виглядав дуже красиво, спокійно і красиво в її наряді. Активне навчання в фітнес-клубі не було в ваговому - Галарі чудово виглядає.

Габаритний зображення

Victoria Justice з'явився на червоному ковроліні в двошаровому шифоні і сукні рукава від Rebecca Minkoff. Я дуже люблю цей романтичний наряд, але вибір аксесуарів явно залишає бажати кращого - змійські човни більш підходять для офісних костюмів, ніж ніжний сонник. Я надаю схожу на наряд з витонченими сандалами або легкими сандалами - залежно від ступеня урочистості заходу.

Якщо ви не нарешті втомилися від скорочених вершин, то я пропоную вам образ Jordin Sparks в ансамблю від бренду Simply Intricate. Вбрання викликає мені змішані почуття - вона відчуває себе як співак зробив неправильний захід і збирався до пляжу. Якщо Jordin мав комбінезон і не верхній бюстгальтер поєднується з брюками, такий непорозуміння не виникне. Крім того, екзотичний друк виглядає просто чудово.