Смарт мотоцикл шолом підвищує $ 800K на перший день

Неймовірний успіх збору замовлень через Indiego для мотоцикла Skully AR-1 показує, що люди дійсно люблять цей гаджет. Я дуже крутий, я зносу його на мій велосипед. Приїжджайте, я йду в ній.

Келмет обладнаний прозорим дисплеєм для голови з зручним розташуванням перед оком, ширококутною камерою заднього огляду та GPS-навігатором. Проводиться дорога по маршруту і все, що відбувається за ним. Це може врятувати багато життя.

Аеродинамічний шолом підключений до Інтернету через мобільний телефон через Bluetooth, отримує оновлення програмного забезпечення в автоматичному режимі. Також обладнаний сейфом, який не любить в тумані і захищає від сонячного світла.

Додаткові параметри, які навряд чи збільшать безпеку на дорозі - вбудовані динаміки, аудіоплеєр і підтримка бесід з прийомом виклику і зціленням без допомоги рук. Акумулятор триває 9 годин нормального використання.

Розробники також обіцяють звільнити SDK для створення сторонніх додатків.

За перший день (!) отримання попередньо замовлення, зібраних більше 800 000 доларів. Цей шолом може встановити запис колекції Indiegogo.

Звичайна версія Skully AR-1 пропонується за $1,399, з міжнародною доставкою в травні 2015 в $1,599. Розміри від S до XXL, колір шолома матовий чорний або білий.

Деякі мотоцикли вже перевірили прототипу Скулі AR-1 і надзвичайно задоволені.

Джерело: habrahabr.ru/post/233067/