911
Згортання MiGs
Все почалося з атаки пари літака нападу Су-25 на наземні цілі, некеровані 80-мм ракет С-8. Як видно, літаки завантажуються до максимального, а не декількох ракет, як і раніше були випадки.
455168 р.
Це результат цих ракет. Я не можу обійтися без традиційного вибуху: як правило, випадок, пов'язані з авіацією, практично завжди повинні дивитися на сонце. Маре на великій відстані розтоплює останні деталі картини.
Тут чітко вражають, можна побачити за допомогою розриву, і почули в переговорах екіпажу.
Вогонь і земля.
Китайський Su-30MKK з блоками NAR S-13. Це 122 мм некеровані ракети, призначені для знищення добре прихованого обладнання і сили.
Маленька Хіросіма з C-13.
Мисливці Мисливців з’явились найближчим часом. А також з НАР С-8, а також на бурфорах. Прогони пішли, і як ви побачите в наступному пострілі, вони на ціль.
Р
L-39 бере всі удари. В цілому, будучи на тестовому сайті, ви можете, в принципі, закрити очі і тільки слухайте, так як звукові ефекти набагато більш вражаючі, ніж види вибухів, які захоплюються довгою дистанцією. Акустика неймовірна, якби ви були в гігантській кімнаті.
Через пристойну дистанцію відбувається затримка звуку протягом декількох секунд, відносно зображення, видимого до очей.
Ми перейдемо до цих Елькс і подивимося, як вони відчувають після зйомки.
Алігатор Ka-52 щедро посипає землю патронами від 30-мм гармати.
І знову кинувся. Шкаралупи стібаються за допомогою фюзеляжу літака.
На сухій траві швидко призводять до пожежі. Через дим, хоча ріализм ситуації посилюється, він, очевидно, робить учасників нерівними, і в цілому вогонь поганий.
Вогнегасник Іль-76MD зливається 44 т води.
Дуже ефектно виглядає.
Але набагато більш ефектніше були два Ту-22М3, скинули 28 бомби 500 кг.
р.
У деяких випадках затримка запобіжника протягом декількох секунд, щоб заглибитися в землю.
Звісно, з такої відстані і на плоскій рівнині, використання цих зброї не може здатися настільки вражаючим (по суті, було досить ефектно!). І тепер уявіть, що тут, наприклад, завод або велика скупчення обладнання і сили ворога. Що залишилося з них?
Перші вибухи досягали вух, а решта бомби все ще летять до землі.
Я не знаю, що це був особливий вибух повітря або просто це. Знання людей, будь ласка, ознайомтесь.
МіГс отримав жорсткий, хоча вони все ще пішли досить. У літаках стоять вони.
Клуби диму і землі були всі повстання. Вони не здавалося зупинитися.
Чорна завіса помітно закінчилася днем.
Для довгого часу MigI спалюється, випромінюючи жирний чорний дим. Можливо, хоча я можу бути неправильним, я зняв свої рейси, коли я вперше почав зйомки авіації кілька років тому. І тепер ми йдемо.
25 травня під час весняної авіадри. Далі відразу ж після зйомки ми прийняли до діапазону, просто де стенд Albatrosses L-39. Також є цілі.
р.
Лише півгодини тому 80 мм некеровані ракети і оболонки 30 мм вибухнуть тут. Трава горить твердіше. Курт.
Ми доставимо ближче до незвареного L-39, коли, можливо, сто метрів, щось заборонене. Я не знаю, що це було, але я думаю, що цегла.
Найімовірніше, ці пошкодження від 30-мм оболонок.
Як ми прогулялися по площині, щось знову вибухнула.
р.
Заземлення було горіння.
Апокаліптичний, не думаєш?
515107
Вперше в командному залі Результати будуть наступні. Борці: Курськ, Китай, Липецьк.
На бурфорах: Кант, Білорусь, ВР. Переможці вийшли на Land Rover Freelander, який зайняв друге місце на Hyundai i40, бронзові медалі – на самокатах.
Далі я покажу Aviadarts в небо. З метою диверсифікації зйомки та надання більш розважальних заходів, розміщених на невеликій годинній дальній авіашоу "Авіамікс" з літаками, вертольотами та аеробними командами.
р.
Джерело: dmitrydreamer.livejournal.com