Для розмітки запуску осінньої кампанії бренд Salvatore Ferragamo пропонував кілька ценейдів, представлених Олександром Річардсом, Леі Лезарком та Принцесою Мелусиною Русполі, які створили відповідні модні зображення на основі продуктів нової колекції.
Олександр Річардс поділився з читачами Harper's Bazaar своїх уподобань для зображень для осіннього натхнення.
Я любив цей кашемір з екзотичним тваринним принтом. Я віддаю перевагу пастельних тонів в шафі, які завжди прекрасно поєднуються з усіма видами відтінків чорного. Для мене важливо виглядати стильно в будь-яку погоду, і ці грубі шкіряні черевики з стійкими каблуками вже зробили мій обов'язкового списку покупок для осені.
р.
Сумка з нової колекції Salvatore Ferragamo
І це чудовий наряд для обіду з мамою. Я виріс в сільській місцевості, з дитинства я носила тільки комфортні джинси і прості невибагливі футболки. Коли я перейде до міста, я хочу подивитися різні.
Сукня з нової колекції Salvatore Ferragamo
Це місце, де я завжди знайде натхнення. Роз'єм. Нескінченна зелена кар'єра, мій сад - це чудове місце для стильних кулачкових завантажувачів з осінньої колекції Фергамо 2014.