875
Чоловік і дружина були в Тайська бокс більше 10 років
У Тайському боксі Дмитро і Марія прийшли окремо, але зараз це їх загальна причина. Напередодні Муй Тай, K-1 та MMA Super Tournament за участі світових зірок, які відбудуться 13 вересня в Мінську, ми говорили з родиною тайбоксерів про проблеми цього спорту.
- До того, як я зацікавився Тайським боксом, я практикував taekwondo близько двох років, після чого я кинути бізнес і зробив нічого більше року. Коли мій дядько приніс мене до Тайського боксу. Він є спортсменом і не хочу мене, і мій брат, щоб блукати вулиці, - говорить Дмитро. - Загалом я дізнався про Муай Тай з журналу я знайшов на дачній ділянці. Після цього він зловив вогонь і вирішив стати Тайським ящиком.
до І з дитинства я спробував різні види спорту, але я приваблю до бойових мистецтв. Кунг Фу. Цікаво дізнатися свою філософію та взяти участь у демонстраціях. Але душа вимагала бойового мистецтва. Коли я вивчав кунгфу, я був скептиком Тайського боксу. Здавалося мені дуже міцний спорт з неперевершеним музлом. І тоді, коли я бачив його жити на змаганнях, я зацікавився. В результаті вона почала займатися Тайським боксом, а потім повністю перейшла до неї, говорить Марія.
р.
Пара в різних клубах, але Дмитро допомагає Маріям підготуватися до змагань. вона мріє: вона хоче бути чемпіоном світу. Коли запитала, чому вона зробила її, вона відповів, "Щоб бути кращим. й
У житті кожного, коли вони хочуть кинути. І Марія не виняток в цьому відношенні. Після навчання на факультеті міжнародних відносин було вчасно вибрати: роботу або спорт. Я вирішив піти на роботу за спеціальністю і припинити навчання. Після того, як вона потрапила до митних органів, вона додатково заохочувала її повернення до навчання. У зв’язку з відсутністю зв’язку, руху та відступної роботи було нудно.
р.
- Коли люди просять скільки років, ми працюємо, це страшно сказати цифри. Я навчався з 16-го класу та чоловіка. В результаті в Тайському боксі ми більше 10 років, говорить Марія.
- З Я виріс на заводському районі, я періодично мав хвилюватися моїх фістрів. У школі я був навіть зареєстрований з поліцією, Дмитром посміхається. Як дитина, я був тихим, і перший не захопився в бій, з якоїсь причини я завжди змащений.
- Я ніколи не використовував мої навички в моєму житті, і я сподіваюся, що я не буду, говорить Марія.
до 1 2 3 4 5+
- Тепер в Білорусі, Тайський бокс стає дуже популярним, багато шкіл відкриваються, і я думаю, що це значною мірою завдяки реклами. Наші хлопці беруть призи у світові змагання, і вони говорять про це багато в медіа. І ось ефект: люди бачать, що у нас є хороша школа, і приходять до навчання, говорить Дмитро. Тайський бокс є одним з вражаючих видів спорту з широким різноманіттям техніки, що приваблює аудиторію. Крім того, досить складний тип бойових мистецтв.
Як каже Дмитрі, побудували спортивну кар’єру для нього не складно. Зараз працює в якості спортсмена-інструктора в Міністерстві спорту і туризму і є пануванням чемпіона світу.
- Рік після початку тренінгу я взяв участь у республіканському конкурсі у дорослій групі, хоча я був 17 в часі. Тоді я зайняв друге місце, втрачаючи в фіналі до кількох чемпіонів світу. Я помітив, взявся до чемпіонату світу юніорів, який я легко виграв. Ось коли я почав ходити по сходах. І я все-таки піти, говорить Дмитро.
- Тайська бокс не класичний бокс з величезними комісіями. Муай Тайська почала розвиватися професійно. Є конструкції, де вони платять багато, але дуже важко потрапити, і в основному вони працюють під правилами K-1.
до З Я до Муай Тайська непрофесіяно, я повинен працювати. І насправді важко поєднувати навчання, змагання, роботу і одночасно бути господинею в будинку. Спорт для душі, але, звичайно, я хотів би стати основним засобом заробітку. Але це дуже складно. По-перше, тому що жінки не оплачені як чоловіки борються. По-друге, не існує багато бойових дій, Марія пояснюється.
до У боксі, як правило, спортсмен ведеться по кар'єрних сходах, бореться організовані для отримання рейтингу. Ми не маємо цього. Ми просто кидаємо в кільце - і це, говорить Дмитро. Я боровся з кращими спортсменами, коли я не маю.
- Коробка відрізняється грошима і різним малюнком роботи, тому воно стає більш серйозним. У нас є більше і більше ярмарок, я б сказав: ніхто не влаштовує контрактні борти, щоб поліпшити свій рейтинг, говорить Марія. Ми маємо багато чемпіонів, тому що школа міцна. І це гідні чемпіони, які набридли свої перемоги своїми зубами і заробили їх кров'ю і поту.
до І якщо ви порівнювати з іншими видами спорту, такими як хокею і футбол, ми живемо в залі і заробляємо, на відміну від них, маленькі гроші. Але що результат! На кожному чемпіонаті світу або чемпіонаті Європи, ми постійно перебуваємо у верхній трьох, а не тільки в штаті команди. І що говорить щось.
- Плата за виграш Чемпіонату світу або Європи серед аматорів становить 48 млн рублів, говорить Дмитро. В інших країнах становить $15-30 тис.
до І в той же час набагато складніше виграти для любителів, ніж для професіоналів. У травні на Кубку світу в Малайзію взяли участь учасники з 105 країн. Вони найсильніші в класі ваги. В кінці бойових дій три-п’ять бійок на тиждень. Дуже важко, Марія пояснює. В інших країнах, спортсмени відправляються на конкурси, кошти виділяються для їжі, формуються. На жаль, у нас немає. Тренери намагаються зробити краще, але... Цього року до чемпіонату, проте, у нас були навчальні табори. І це дуже класно. Хоча інші країни відправили своїх спортсменів в Таїланд протягом місяця до Кубка світу.
Р
до Якщо у нас були великі збори, ми будемо говорити про це. Якщо спортсмен може отримати кілька сотень тисяч доларів у боксі для однієї боротьби, то у нас є винищувач найвищого рівня - максимум 10 000 доларів. Тайський бокс активно розвивається, і отримувати велику плату дуже складно. Це гордість, оскільки ми маємо таку унікальну школу та тренери, говорить Марія.
до Це велика проблема, що немає грошей. Багато талановитих і перспективних хлопців залишають, тому що вони не можуть заробляти нормально, говорить Дмитро.
Р
3610Р. 4200Р.
Джерело: people.onliner.by