1000 кульок.

- Ну, - сказав старий чоловік, "Я тебе дуже зайнятий на роботі. Вчора, сьогодні, завтра. І дайте їм платити вам багато. Але з цими грошима вони купують життя. Подумайте про те, що не витрачаючи час з близькими. Я ніколи не вірю, що ви повинні працювати весь цей час, щоб зробити кінці зустрічі.
Ви працюєте, щоб задовольнити ваші бажання. Але знаю, що це веселе коло – чим більше грошей ви хочете, і тим більше ви працюєте, щоб отримати ще більше. «Чи дійсно потрібен щось схоже на новий автомобіль?» І для цього ви готові пропустити перший танцювальний виступ вашої дочки або спортивний конкурс сина?
Повідомляємо, що це дійсно допомогло мені зберегти і пам'ятати, що найважливіше в житті. І почав пояснювати свою теорію тисяч кульок:
- Дивитися, один день я сидів і підрахував. Середня людина проживає 75 років. Я знаю деякі живі менше, інші живуть більше. Але вони живуть близько 75 років. Зараз я множию 75 на 52 (кілька неділі в рік) і виходить 3,900, кількість неділі, які ви маєте у вашому житті. Коли я думав про це, я був п'ятдесят п'ятдесят.
Я вже проживав близько 2 900 неділях. І пішов лише 1,000. Так я пішов в магазин іграшок і купив 1000 маленьких пластикових кульок. Я кладу їх в одну прозору баночку. Після того, що в кожну неділю я вийшов і викинув одну м'яч. І я помітив, що як я зробив це і бачив кількість м'ячів, я почав приділити більше уваги істинним значенням цього життя.
Немає більш потужних засобів, ніж для перегляду кількості днів, виділених вам зниження! Тепер послухайте одну останню думу, я хотів би поділитися з вами сьогодні до того, як я захоплю кохану дружину і піти на прогулянку з нею. Уранці я натягував останню кульку з мого баночка.
Щодня після цього подарунок мені. Прийміть його з вдячністю і дайте тепло і радість близьким. Я думаю, що це єдиний спосіб життя. Я не шкодую. Він був приємним, але мені потрібно поспішати в сім'ю. Я сподіваюсь, що це знову!
Я думав. Дійсно, про що продумав. Я планував працювати трохи, поки сьогодні - я повинен зробити проект. А потім я збираюся піти в клуб з колегами.
А замість того, як я пішов з поцілунок і зловив дружину з ніжним поцілунком.
- Зміяти, мед. Давайте поїхати на пікнік з дітьми.
- Мед, що сталося?
- Ніщо особливе, я просто зрозумів, що ми не провели вихідні разом. Також в магазині іграшок підійдемо. Хочу купити пластикові кулі ...