Безперервні руки

Продовження теми

Відразу, нехай мені замерзнути в глибокому пародонті, процес загибель від самого початку не працював.
Деякі фотографії просто смоктати, і пояснення дещо плутають, я втомився від чогось.

Ось 33 пікі.

1 час І з іншого боку, ми маємо це:

02 мар

доб.

03 мар

04 мар Ну, перш за все, ми будемо використовувати підвіконня для збільшення корисної площі, щоб згорнути інструменти.
Звичайний ламінований набір плоских дощок, нічого цікавого.

05 мар Він скасував його над і над (до того, щоб говорити)
Ламінат. Поки ламінат висихає, робимо навіски на вікнах.

06 мар Два escarpments перевернулися...
перетворюється в затишний кутовий ковпачок.
Правда полиці для шафки є дуже складною формою,
Він був спрагою, різати, і порізати.
Поличка отримала правильно (навіть, ми не можемо спочатку розрахувати / розмітити).
А потім ви побачили, це просто змах.

07 мар З бруків з стіни з попереднього повідомлення, використовуючи ту ж технологію, ми помістимо меззанін.

08 мар Не поганий. (До чогось слонів там.)

09 мар Другий мезонін, в цей час більш практичний

10 тут ви можете побачити краще.

10 хв Навколо сушарки посуду ми встановлюємо сушильну шафу. Не варто звертати увагу на венозний громадський, шафа стоїть вгору, як ми робимо паркани: халала пишемо YUH, потім дошки прибиваються до нього ©, як Трахтенберг.

р.

12 хв Це двері до нього.

р.

13 хв Тепер нам потрібно закрити труби... кладемо цю структуру тут, важко побачити, потім можна вгадати її форму.

14 мар Ну, це так.

Р

15 хв Отвір від 03, пам'ятайте? Для того, щоб зробити це...
Почати малюнок і різання.

16 потім виберіть ...

17 мар Давайте спробуємо виставити всі зрізи і вибрані речі разом. Нінда не є фонтаном, але не стріляти.

18 не стріляти 2.

19 мар Додайте кадри і поставте в сторону.

20 хв Перейдіть на поверхню кухні зі старого обіднього столу (до речі, також саморобні)

21 мар Яким був клеєний радянською пластикою на епоксидах, пластику товщиною 2 мм і мій вік є той же вік, якщо не старше, майже як нові, не приймає його. Дверцята також від старих запасів (послабляючи їх старе лак для лущення).

р.

22. Тепер у нас є обробний стіл, це форма.

23 - стільниця, (від дверей на третій фото). Я також вклею / наплавляю ламінат, але я наповню замки силіконовим ущільнювачем, а зверху з лаком, лаком, паркетом, шарами п'ять або шістьма, він не з'їсти більше, він ще невеликий. (луги)

24 коробочка для локонів, також з попередньої стіни, мала пара сантиметрів вузьким, добре, приїжджаємо.

25 в результаті я отримав це ...

26 мар Добре, тепер ми збираємо все разом і, відповідно до інструкцій, ми лікуємо його файлом.

70895

27.

28.

29 мар Добре, я поставив гнучку підлогу вниз, він вийшов красиво.

30.

31 мар Ну і стеля змінилася...

32 кв.м. У мене є все, киньте його.