889
Омськ-Якутськ
Я працював в проектно-монтажній організації. Після того, як було можливість змінити навколишнє середовище та волонтерів, щоб перейти на прийом до Якутського.
50 зображень. Ну, я люблю фотографії.
В той час як я завантажую, ви можете побачити, як я пролетіти через тампони.
Проксимус Поїзд в Новосибірськ. У нас було чотири.
Дві суперспеціалісти в технологічному обладнанні. Спочатку булгований періодично, але був крутим експертом в електроніки, його рот не закривав, постійно сказав щось.
Друге, дядько Костя, переробляється, але він ще активний і енергійний. Колишній вертолітний обробник. Він мухав стільки, скільки він знайшов на землі. Проживав у Камчатці протягом багатьох років, після 2006 року землетрус з родиною переїжджає до Омського.
Я бачив Макс вперше. Ну, окай, молодий, невеликий досвід, він був близько 20, але піти в Якутію в одній футболці, джинси, в пуховій куртки і літньому взутті, і це.
Ми приїхали в Новосибірськ вранці, вирушаючи ввечері
Завоювання Сибіру
Я прокинувся під час посадки, виявилося, що ми літали з передачею в Іркутськ. Чому я не чекаю бути в Байкалі?
Квартира, де ми проживали
Наліво кабіну ще стоячи, не вписувалися в каркас.
Три в центрі 7 осіб. До об'єкту 10 хвилин на автобусі, деякі навіть прогулялися
Вид з вікна до центральної площі
Більшість будинків знаходяться на схилах. Це перший раз я бачив його жити.
р.
Неподалік. Центральна площа
Театр
Якутськ
Р
Мисливський магазин по вулиці
Місце проживання, день
Це перша група, яка збирається, живила там протягом місяця, ще шість чоловік.
Перші дні пішли після одного, очищали щось переміщення.
І пішов хлопець з Казань, супер-асамблі, росла, і він вийшов.
Два тижні, 9 до 18.
Урочисте знайомство з містом
Р
Чистий місто. Найяскравіше було число урнів, кожні 50 метрів. Це був останній раз я бачив його в моєму житті.
179060 р.
Алмазний, що говорить це все.
Пам'ятник Якутянам, які загинули під час Великої Вітчизняної війни
Р
Це сніжинка.
Міністерство внутрішніх справ Сахаської Республіки
Петро Іванович Бекетов - російський мандрівник, воєвод, дослідник Сибіру, засновник деяких сибірських міст, таких як Якутськ, Чита, Нерчинськ.
Гредоякут Церква Преображення
Якут повстання або Якут було останнім епізодом громадянської війни в Росії. Воєнні операції тривали з вересня 1921 р. по червень 1923 р. і були зосереджені в Аян-травському районі Далекого Сходу Росії.
р.
9 a.m. Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug. -50 Цельсій.
Грін вгору, huh?
1 999 р.
Кафе поруч з магазином - хебуркі, лагман, пляф, шурпа, шурма - копали там кожен день на перші два тижні, потім втомилися, почали ходити рідше, але варити дуже смачно.
У Омську вони чаться Газели, в Якутську Пасікі повільно crawl
р.
Холодильні камери нашої збірки
Далі ми поїхали на тур.
80632234
Ми їдемо в Музей Мамонта.
Мамонт
Вони проживали.
Тетя.
І це мій улюблений.
Старе місто.
Місце фундаменту
Найбільший магазин з продажу золота, срібла, діамантів та різних сувенірів
50 зображень. Ну, я люблю фотографії.
В той час як я завантажую, ви можете побачити, як я пролетіти через тампони.
Проксимус Поїзд в Новосибірськ. У нас було чотири.
Дві суперспеціалісти в технологічному обладнанні. Спочатку булгований періодично, але був крутим експертом в електроніки, його рот не закривав, постійно сказав щось.
Друге, дядько Костя, переробляється, але він ще активний і енергійний. Колишній вертолітний обробник. Він мухав стільки, скільки він знайшов на землі. Проживав у Камчатці протягом багатьох років, після 2006 року землетрус з родиною переїжджає до Омського.
Я бачив Макс вперше. Ну, окай, молодий, невеликий досвід, він був близько 20, але піти в Якутію в одній футболці, джинси, в пуховій куртки і літньому взутті, і це.

Ми приїхали в Новосибірськ вранці, вирушаючи ввечері

Завоювання Сибіру

Я прокинувся під час посадки, виявилося, що ми літали з передачею в Іркутськ. Чому я не чекаю бути в Байкалі?

Квартира, де ми проживали

Наліво кабіну ще стоячи, не вписувалися в каркас.

Три в центрі 7 осіб. До об'єкту 10 хвилин на автобусі, деякі навіть прогулялися

Вид з вікна до центральної площі

Більшість будинків знаходяться на схилах. Це перший раз я бачив його жити.

Неподалік. Центральна площа

Театр

Якутськ

Мисливський магазин по вулиці

Місце проживання, день

Це перша група, яка збирається, живила там протягом місяця, ще шість чоловік.

Перші дні пішли після одного, очищали щось переміщення.

І пішов хлопець з Казань, супер-асамблі, росла, і він вийшов.

Два тижні, 9 до 18.
Урочисте знайомство з містом

Чистий місто. Найяскравіше було число урнів, кожні 50 метрів. Це був останній раз я бачив його в моєму житті.
179060 р.
Алмазний, що говорить це все.

Пам'ятник Якутянам, які загинули під час Великої Вітчизняної війни

Це сніжинка.

Міністерство внутрішніх справ Сахаської Республіки

Петро Іванович Бекетов - російський мандрівник, воєвод, дослідник Сибіру, засновник деяких сибірських міст, таких як Якутськ, Чита, Нерчинськ.

Гредоякут Церква Преображення

Якут повстання або Якут було останнім епізодом громадянської війни в Росії. Воєнні операції тривали з вересня 1921 р. по червень 1923 р. і були зосереджені в Аян-травському районі Далекого Сходу Росії.

9 a.m. Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug. -50 Цельсій.

Грін вгору, huh?
1 999 р.
Кафе поруч з магазином - хебуркі, лагман, пляф, шурпа, шурма - копали там кожен день на перші два тижні, потім втомилися, почали ходити рідше, але варити дуже смачно.

У Омську вони чаться Газели, в Якутську Пасікі повільно crawl

Холодильні камери нашої збірки

Далі ми поїхали на тур.
80632234
Ми їдемо в Музей Мамонта.

Мамонт

Вони проживали.

Тетя.

І це мій улюблений.

Старе місто.

Місце фундаменту

Найбільший магазин з продажу золота, срібла, діамантів та різних сувенірів