873
Омськ-Якутськ
Я працював в проектно-монтажній організації. Після того, як було можливість змінити навколишнє середовище та волонтерів, щоб перейти на прийом до Якутського.
50 зображень. Ну, я люблю фотографії.
В той час як я завантажую, ви можете побачити, як я пролетіти через тампони.
Проксимус Поїзд в Новосибірськ. У нас було чотири.
Дві суперспеціалісти в технологічному обладнанні. Спочатку булгований періодично, але був крутим експертом в електроніки, його рот не закривав, постійно сказав щось.
Друге, дядько Костя, переробляється, але він ще активний і енергійний. Колишній вертолітний обробник. Він мухав стільки, скільки він знайшов на землі. Проживав у Камчатці протягом багатьох років, після 2006 року землетрус з родиною переїжджає до Омського.
Я бачив Макс вперше. Ну, окай, молодий, невеликий досвід, він був близько 20, але піти в Якутію в одній футболці, джинси, в пуховій куртки і літньому взутті, і це.
Ми приїхали в Новосибірськ вранці, вирушаючи ввечері
Завоювання Сибіру
Я прокинувся під час посадки, виявилося, що ми літали з передачею в Іркутськ. Чому я не чекаю бути в Байкалі?
Квартира, де ми проживали
Наліво кабіну ще стоячи, не вписувалися в каркас.
Три в центрі 7 осіб. До об'єкту 10 хвилин на автобусі, деякі навіть прогулялися
Вид з вікна до центральної площі
Більшість будинків знаходяться на схилах. Це перший раз я бачив його жити.
р.
Неподалік. Центральна площа
Театр
Якутськ
Р
Мисливський магазин по вулиці
Місце проживання, день
Це перша група, яка збирається, живила там протягом місяця, ще шість чоловік.
Перші дні пішли після одного, очищали щось переміщення.
І пішов хлопець з Казань, супер-асамблі, росла, і він вийшов.
Два тижні, 9 до 18.
Урочисте знайомство з містом
Р
Чистий місто. Найяскравіше було число урнів, кожні 50 метрів. Це був останній раз я бачив його в моєму житті.
179060 р.
Алмазний, що говорить це все.
Пам'ятник Якутянам, які загинули під час Великої Вітчизняної війни
Р
Це сніжинка.
Міністерство внутрішніх справ Сахаської Республіки
Петро Іванович Бекетов - російський мандрівник, воєвод, дослідник Сибіру, засновник деяких сибірських міст, таких як Якутськ, Чита, Нерчинськ.
Гредоякут Церква Преображення
Якут повстання або Якут було останнім епізодом громадянської війни в Росії. Воєнні операції тривали з вересня 1921 р. по червень 1923 р. і були зосереджені в Аян-травському районі Далекого Сходу Росії.
р.
9 a.m. Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug. -50 Цельсій.
Грін вгору, huh?
1 999 р.
Кафе поруч з магазином - хебуркі, лагман, пляф, шурпа, шурма - копали там кожен день на перші два тижні, потім втомилися, почали ходити рідше, але варити дуже смачно.
У Омську вони чаться Газели, в Якутську Пасікі повільно crawl
р.
Холодильні камери нашої збірки
Далі ми поїхали на тур.
80632234
Ми їдемо в Музей Мамонта.
Мамонт
Вони проживали.
Тетя.
І це мій улюблений.
Старе місто.
Місце фундаменту
Найбільший магазин з продажу золота, срібла, діамантів та різних сувенірів
50 зображень. Ну, я люблю фотографії.
В той час як я завантажую, ви можете побачити, як я пролетіти через тампони.
Проксимус Поїзд в Новосибірськ. У нас було чотири.
Дві суперспеціалісти в технологічному обладнанні. Спочатку булгований періодично, але був крутим експертом в електроніки, його рот не закривав, постійно сказав щось.
Друге, дядько Костя, переробляється, але він ще активний і енергійний. Колишній вертолітний обробник. Він мухав стільки, скільки він знайшов на землі. Проживав у Камчатці протягом багатьох років, після 2006 року землетрус з родиною переїжджає до Омського.
Я бачив Макс вперше. Ну, окай, молодий, невеликий досвід, він був близько 20, але піти в Якутію в одній футболці, джинси, в пуховій куртки і літньому взутті, і це.
Ми приїхали в Новосибірськ вранці, вирушаючи ввечері
Завоювання Сибіру
Я прокинувся під час посадки, виявилося, що ми літали з передачею в Іркутськ. Чому я не чекаю бути в Байкалі?
Квартира, де ми проживали
Наліво кабіну ще стоячи, не вписувалися в каркас.
Три в центрі 7 осіб. До об'єкту 10 хвилин на автобусі, деякі навіть прогулялися
Вид з вікна до центральної площі
Більшість будинків знаходяться на схилах. Це перший раз я бачив його жити.
р.
Неподалік. Центральна площа
Театр
Якутськ
Р
Мисливський магазин по вулиці
Місце проживання, день
Це перша група, яка збирається, живила там протягом місяця, ще шість чоловік.
Перші дні пішли після одного, очищали щось переміщення.
І пішов хлопець з Казань, супер-асамблі, росла, і він вийшов.
Два тижні, 9 до 18.
Урочисте знайомство з містом
Р
Чистий місто. Найяскравіше було число урнів, кожні 50 метрів. Це був останній раз я бачив його в моєму житті.
179060 р.
Алмазний, що говорить це все.
Пам'ятник Якутянам, які загинули під час Великої Вітчизняної війни
Р
Це сніжинка.
Міністерство внутрішніх справ Сахаської Республіки
Петро Іванович Бекетов - російський мандрівник, воєвод, дослідник Сибіру, засновник деяких сибірських міст, таких як Якутськ, Чита, Нерчинськ.
Гредоякут Церква Преображення
Якут повстання або Якут було останнім епізодом громадянської війни в Росії. Воєнні операції тривали з вересня 1921 р. по червень 1923 р. і були зосереджені в Аян-травському районі Далекого Сходу Росії.
р.
9 a.m. Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug. -50 Цельсій.
Грін вгору, huh?
1 999 р.
Кафе поруч з магазином - хебуркі, лагман, пляф, шурпа, шурма - копали там кожен день на перші два тижні, потім втомилися, почали ходити рідше, але варити дуже смачно.
У Омську вони чаться Газели, в Якутську Пасікі повільно crawl
р.
Холодильні камери нашої збірки
Далі ми поїхали на тур.
80632234
Ми їдемо в Музей Мамонта.
Мамонт
Вони проживали.
Тетя.
І це мій улюблений.
Старе місто.
Місце фундаменту