Омськ-Якутськ

Я працював в проектно-монтажній організації. Після того, як було можливість змінити навколишнє середовище та волонтерів, щоб перейти на прийом до Якутського.

50 зображень. Ну, я люблю фотографії.

В той час як я завантажую, ви можете побачити, як я пролетіти через тампони.

Проксимус Поїзд в Новосибірськ. У нас було чотири.

Дві суперспеціалісти в технологічному обладнанні. Спочатку булгований періодично, але був крутим експертом в електроніки, його рот не закривав, постійно сказав щось.

Друге, дядько Костя, переробляється, але він ще активний і енергійний. Колишній вертолітний обробник. Він мухав стільки, скільки він знайшов на землі. Проживав у Камчатці протягом багатьох років, після 2006 року землетрус з родиною переїжджає до Омського.

Я бачив Макс вперше. Ну, окай, молодий, невеликий досвід, він був близько 20, але піти в Якутію в одній футболці, джинси, в пуховій куртки і літньому взутті, і це.

Ми приїхали в Новосибірськ вранці, вирушаючи ввечері

Завоювання Сибіру

Я прокинувся під час посадки, виявилося, що ми літали з передачею в Іркутськ. Чому я не чекаю бути в Байкалі?

Квартира, де ми проживали

Наліво кабіну ще стоячи, не вписувалися в каркас.

Три в центрі 7 осіб. До об'єкту 10 хвилин на автобусі, деякі навіть прогулялися

Вид з вікна до центральної площі

Більшість будинків знаходяться на схилах. Це перший раз я бачив його жити.

р.

Неподалік. Центральна площа

Театр

Якутськ

Р

Мисливський магазин по вулиці

Місце проживання, день

Це перша група, яка збирається, живила там протягом місяця, ще шість чоловік.

Перші дні пішли після одного, очищали щось переміщення.

І пішов хлопець з Казань, супер-асамблі, росла, і він вийшов.

Два тижні, 9 до 18.
Урочисте знайомство з містом

Р

Чистий місто. Найяскравіше було число урнів, кожні 50 метрів. Це був останній раз я бачив його в моєму житті.

179060 р.

Алмазний, що говорить це все.

Пам'ятник Якутянам, які загинули під час Великої Вітчизняної війни

Р

Це сніжинка.

Міністерство внутрішніх справ Сахаської Республіки

Петро Іванович Бекетов - російський мандрівник, воєвод, дослідник Сибіру, засновник деяких сибірських міст, таких як Якутськ, Чита, Нерчинськ.

Гредоякут Церква Преображення

Якут повстання або Якут було останнім епізодом громадянської війни в Росії. Воєнні операції тривали з вересня 1921 р. по червень 1923 р. і були зосереджені в Аян-травському районі Далекого Сходу Росії.

р.

9 a.m. Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug. -50 Цельсій.

Грін вгору, huh?

1 999 р.

Кафе поруч з магазином - хебуркі, лагман, пляф, шурпа, шурма - копали там кожен день на перші два тижні, потім втомилися, почали ходити рідше, але варити дуже смачно.

У Омську вони чаться Газели, в Якутську Пасікі повільно crawl

р.

Холодильні камери нашої збірки

Далі ми поїхали на тур.

80632234

Ми їдемо в Музей Мамонта.

Мамонт

Вони проживали.

Тетя.

І це мій улюблений.

Старе місто.

Місце фундаменту