1459
Волосся і нігті здоров'я.
Що таке запорука здорового волосся і нігтів?
Згідно з Maharishi Ayurveda, волосся і нігті є продуктами кісткового обміну, так що дієта повинна живити кісткову тканину. В той же час, ваш раціон також слід очистити жирову тканину, оскільки здоров'я кісток залежить від здоров'я жирової тканини. Таким чином, піклуючись про жирову тканину разом з живильними кісточками є запорукою здоров'я волосся і нігтя. Люди часто говорять про те, щоб з'їсти багато кальцію, щоб зміцнити нігті і кістки, але кальцій не допоможе, якщо ама (лаг) присутній в жировій тканині, токсичні відходи неправильного травлення. Неприємність жирової тканини є причиною ослабленого утворення кісток, що призводить до тьмяного волосся, слабких нігтів і проблемної шкіри.
Які продукти харчування Maharishi-Ayurveda рекомендують для зміцнення волосся і нігтів?
Допомагає їсти більше солодких, соковитих фруктів, варених зелених овочів і листових зелених овочів з гірким смаком. Він також допоможе очистити жирову тканину і підвищити кісткове доповнення до овочів рівних кількостей шамблали, кмину, ірмерного і коріандра, обсмаженого в гілці - рафіноване масло. Також рекомендується включати в себе свіжий тертий кокосовий кокос у своєму раціоні, і завжди використовувати здорові жири – такі як оливкова олія або жито – для приготування їжі. У той же час важливо уникати тих продуктів, які важко перетравити і сформувати аму (загальні лагти). Уникайте надмірного споживання рафінованої цукру, холодних напоїв, холодних продуктів безпосередньо від холодильника, залишків (лежачи харчування), круп і фасованої (консервованих) продуктів, нездорових жирів і важкої, глибокої (масляної) їжі. Також важливо дотримуватися дієти, яка балансує Вас індивідуально (балансує вашу конституцію). Регулярні йога асани (Hatha Yoga) також корисні для балансування жирового обміну.
Американський щоденно проводить хвору собаку до озера.
Для підтримки сім’ї потрібно 70% енергії жінок.