1835
30 лапки Сільников-Щедрін
письменник, який бачив майбутнє.
Михайло Євграфович Солтиков-Щедрін має особливе місце в російській літературі, адже жоден письменник у своїй творчості критикує, позбавляє і відмовляється від реальності так і безперечно.
Незважаючи на те, що він писав майже два століття тому, його суб'єкти дуже схожі на те, що відбувається в Росії сьогодні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Р
Джерело: www.adme.ru/vdohnovenie-919705/pisatel-kotoryj-videl-buduschee-618255/
Михайло Євграфович Солтиков-Щедрін має особливе місце в російській літературі, адже жоден письменник у своїй творчості критикує, позбавляє і відмовляється від реальності так і безперечно.
Незважаючи на те, що він писав майже два століття тому, його суб'єкти дуже схожі на те, що відбувається в Росії сьогодні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Якщо я закохався і прокинувся в сто років і я запитав, що йде на Русі, я відповідав: пити і крадіжку. . й
- Я бажав щось: не за конституцією, а не сєврюжин з хріном, а не ким ламатися.
- У всіх країнах залізниця обслуговує перевезення, а в нашій країні також для крадіжки.
- Коли і що бюрократія не переконувала, що Росія вільно підійшов і з'їла?
- Російська влада повинна тримати своїх людей в стані постійного зловживання.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- Якщо на Святій Русі людина починає дивувати, то він стане струнким сюрпризом, і тому він буде стояти смертності з стовпом.
- Суворість російського законодавства пом'якшується необлігацією їх реалізаціїй
- Ну, це не так, брат. Ми не тільки їсти яблука, але гілки перерву все! Дядько Софрон прогулявся минулим мусом гасіння і він відвертав все!
- Ми не маємо посередині землі: або в хауті або в ручці!
- Ні, очевидно, є кути світу Божого, де всі часи переходять.
- «Мон чер», - сказав Крутитсин, «приховати все порівну сьогодні, і завтра нерівність прийде в себе. й
- Алас! Протягом чверті години я думав, що час пити горілку.
- - Тепер, мама, без чоловіка, як живе з чоловіком. Сьогодні релігії сміються при прецепції. Ми досягали куща, під кущем одружилися - і це в шапці. Вони закликають його цивільне шлюб.
- Для того, щоб вкрасти успішно, потрібно тільки спритність і жито. Злодій особливо необхідний, тому що невеликий крадіжку можна прорізати.
- ... У великих літерах друкувалися слова абсолютно незначними, і всі важливі були представлені в найменшому шрифті.
- Успішність.
- ... Метою промульгації законів є два рази: деякі промульговані для великих народів і країн замовлення, інші, так що законодавці не доторкнуться до свічок.
- до Дами попросили, для великої або маленької вирізки, повинні мити шию?
- Освіта повинна бути реалізована за допомогою модерації, уникаючи кров'ю, якщо це можливо.
- Ідиот в цілому є дуже небезпечними, не тільки тому, що вони обов'язково злий, але тому що вони відчужуються всім міркуванням і завжди йдуть попереду, так як якщо дорога, на якій вони знаходилися, належить до них окремо.
- - Кредит, він пояснив Kole Pepperov, коли ви не маєте грошей... ви знаєте? Немає грошей, і всі раптові є!
до Але, пн-чер, якщо вони вимагають оплати?
- Дивитися! Ви не знаєте, що це просто! Ви повинні платити, і знову кредит! Більше оплати Це як всі держави живуть сьогодні! - Ступід, в грубому розумінні слова, Струнніков не можна назвати, але він був тільки таким розумним, що, як кажуть, жирні свічки не їсти і скло не витерти.
- У розмові лежить брехня, і є матір усіх пророків.
- «Ще задоволення б я кинув тебе, курячий син, з вікна, кабі...» і інші сидять і думають також: «Ще задоволення я даю вам, брелок, на обличчі, кабі...» Уявіть, що це «каба» не існує – який обмін думками раптово відбуватиметься між співрозмовниками!
- Ті, хто думають, що тільки ті Пішісарі, можуть вважатися гідними громадянами, які, бояться з страхом, сідають в полосках і трембл. Ні, вони не є громадянами, але принаймні без використання піскі.
- У словах «не помітили» вже ціла репутація, яка не дозволить людині зануритися в абіс абсолютної неправомірності.
- Багато людей, як правило, плутають два поняття: «Фатерланд» і «Your Excellency».
- Тексти пісень, а це означає: Це страшно, коли людина говорить і ви не знаєте, чому вони кажуть, що вони говорять, або якщо вони ніколи не закінчуються.
- Сам талант безбарвний і набуває колір тільки в додатку.
Р
Джерело: www.adme.ru/vdohnovenie-919705/pisatel-kotoryj-videl-buduschee-618255/