Недосвідчена студентка

Ой мій Бог, вони так дрібні, зварені (Я хочу, що я зробив картину з самого початку) Я знайшов глибоку чашку, покласти на гангу, він виявився гніздо ^^ знайдений десь кошик з гнівами, виглядав як клітка (Я покрила чашку з цією кошиком вночі, щоб кот не отримував) Перші дні адаптації були важкими, вони не розуміли, як їсти з шприца, і пити воду з труби, мені довелося відкрити свої власні маки, але ми впоралися ...
Після пари днів з'явилася гора, молодше ранку ... не прокинув. Він мав щось з крилом і лапою. Я ще старша. Уся сім'я побігла його, допомогла йому, мама і сестра. Зробіть літати, нахиляючи. Я був для нього:

р.

Як виглядає вікно на сонці.

Це «фруктовий нянь» він коханий.

Ось як ми очищаємо пір'я :

38624

Ось його гніздо. Спочатку вона покрила корзиною, щоб вона не злетіла, було мало пір'я.

Перегляд свободи

Як ми попросимо вас їсти.

Юм-юм :

Ось як ми п'ємо.

Великий вже заковтнутий.

Сама складна частина, це те, як вони дозволяють йому ходити і зрозуміти, що він може літати ... матір його покласти його на рейлінг, він сіла, і втекти, upset назвав мене; Але через годину вона пішла на балкон, дерево було росте на балконі, він сидів там, вона називала його, і він летився до неї, як тільки він бачив, скільки щастя і емоції вона мала, я не міг вірити, він забитий в його ручки, і він не хотів ніде.

Кожен виглядав з балкона на відстані, прислуханий птахами.

Сидіння і розсипання, так смішний.

Тоді я сидів, як це і сіла. Він був так сумним, що він був час для нього, щоб піти безкоштовно, я був так звик до нього.

Дерево, на якому він сідає і повернув.

Будь-який, друзі, це важко. Поки він вдома, на балконі, але без клітки я думаю, що він буде вирішувати, коли він час літати.