Феатерований комрад

На тиждень тому, на спалах біля будинку я знайшов горобців. Були 3. Повинен бути падають або не вдалося спочатку рейс. Перш за смерть, друга дуже мала, ледь переїхала, третя половина лежачи намагаючись зробити щось.
Я захопив дві крихти і перетягував їх додому (і я вже знаю, що я не можу це зробити) Я отримав це, я сидів там, що робити. Я побіг до магазину, купила дитячу пюре «Фруто няні» з овочами, яловичиною та фруктами. Намагатися годувати щось.
Ой мій Бог, вони так дрібні, зварені (Я хочу, що я зробив картину з початку) Я знайшов глибокий стакан, покласти на гангу, він виявився гніздо ^^ знайдений десь кошик з гнівами, виглядав як клітка (Ніч накрив чашку з цим кошиком, так що кіт не вийшов) Перші дні адаптації були важкими, вони не розуміли, як харчуватися від шприца, і пити воду з труби, нам довелося відкрити маки самі, але ми впоралися ...
Після того, як пара днів з'явилася граната, молодше ранку ... не прокинувся. Він мав щось з крилом і лапою. Я все ще старший. Уся сім'я побігла його, допомогла йому, мама і сестра. Зробіть літати, нахиляючи. Я був для нього:

17 зображень.

Феатерований комрад

Як виглядає вікно на сонці.

Феатерований комрад

Це «фруктовий нянь» він коханий.

Феатерований комрад

Ось як ми очищаємо пір'я :

Феатерований комрад р.

Ось його гніздо. Спочатку вона покрила корзиною, щоб вона не злетіла, було мало пір'я.

Феатерований комрад

Перегляд свободи

Феатерований комрад

Як ми попросимо вас їсти.

Феатерований комрад

Юм юм :)

Феатерований комрад р.

Ось як ми п'ємо.

Феатерований комрад

Великий вже ковтати.

Феатерований комрад

Найдовша частина, це частина, нехай так, що я хотів би піти і зрозуміти, що ви можете літати ... мама кладуть його на рейлінг, він сіла, і злетіти, upset назвав мене; Але через годину вона вийшла на балкон, дерево виростає до балкона, він сидів там, вона називала його, і він мухався до неї, як тільки він бачив, скільки щастя і емоції вона мала, я не міг вірити, він забитий в його ручки, і не хочу ніде.

Феатерований комрад

Кожен виглядав з балкона на відстані, прислуханий птахами.

Феатерований комрад

Сидіння і розсипання, так смішний.

Феатерований комрад

Тоді я сидів, як це і сіла. Він був так сумним, що він був час для нього, щоб піти безкоштовно, я був так звик до нього.

Феатерований комрад

Дерево, на якому він сидів і вийшов назад.

Феатерований комрад

Будь-який, друзі, це важко. В той час як він вдома, на балконі, але без клітки я думаю, що він буде вирішувати, коли це час для його літати. Всі права, кошеня.

Феатерований комрад