На тиждень тому, на спалах біля будинку я знайшов горобців. Були 3. Повинен бути падають або не вдалося спочатку рейс. Перш за смерть, друга дуже мала, ледь переїхала, третя половина лежачи намагаючись зробити щось.
Я захопив дві крихти і перетягував їх додому (і я вже знаю, що я не можу це зробити) Я отримав це, я сидів там, що робити. Я побіг до магазину, купила дитячу пюре «Фруто няні» з овочами, яловичиною та фруктами. Намагатися годувати щось.
Ой мій Бог, вони так дрібні, зварені (Я хочу, що я зробив картину з початку) Я знайшов глибокий стакан, покласти на гангу, він виявився гніздо ^^ знайдений десь кошик з гнівами, виглядав як клітка (Ніч накрив чашку з цим кошиком, так що кіт не вийшов) Перші дні адаптації були важкими, вони не розуміли, як харчуватися від шприца, і пити воду з труби, нам довелося відкрити маки самі, але ми впоралися ...
Після того, як пара днів з'явилася граната, молодше ранку ... не прокинувся. Він мав щось з крилом і лапою. Я все ще старший. Уся сім'я побігла його, допомогла йому, мама і сестра. Зробіть літати, нахиляючи. Я був для нього:
17 зображень.
Як виглядає вікно на сонці.
Це «фруктовий нянь» він коханий.
Ось як ми очищаємо пір'я :
р.
Ось його гніздо. Спочатку вона покрила корзиною, щоб вона не злетіла, було мало пір'я.
Перегляд свободи
Як ми попросимо вас їсти.
Юм юм :)
р.
Ось як ми п'ємо.
Великий вже ковтати.
Найдовша частина, це частина, нехай так, що я хотів би піти і зрозуміти, що ви можете літати ... мама кладуть його на рейлінг, він сіла, і злетіти, upset назвав мене; Але через годину вона вийшла на балкон, дерево виростає до балкона, він сидів там, вона називала його, і він мухався до неї, як тільки він бачив, скільки щастя і емоції вона мала, я не міг вірити, він забитий в його ручки, і не хочу ніде.
Кожен виглядав з балкона на відстані, прислуханий птахами.
Сидіння і розсипання, так смішний.
Тоді я сидів, як це і сіла. Він був так сумним, що він був час для нього, щоб піти безкоштовно, я був так звик до нього.
Дерево, на якому він сидів і вийшов назад.
Будь-який, друзі, це важко. В той час як він вдома, на балконі, але без клітки я думаю, що він буде вирішувати, коли це час для його літати. Всі права, кошеня.