Поселення Е

Ви можете ввести село Яб тільки за одну назву. І якщо ви знаєте, що є багато цікавих речей, і це все-таки прямо на трасі на дорозі, вам не потрібно йти в будь-який час...

Поселення Е

Село Іб відомо кілька сотень років. Принаймні перші спогади про це дату до 1586 року.

Поселення Е

Розташований на річці Сисол, 50 км на південь від Сиктивкара до Кірова.

Поселення Е

Ви можете отримати тут з Республіканського центру автобусом двічі на добу. Ну, або поїхати на будь-який автобус до Кірова, і далі пішки або подивитися.

Поселення Е

Коли ви вводите Ib, ви відразу побачите цей північний російський вигляд.

Поселення Е

Однією з головних визначних пам'яток є церква Святого Вознесіння, побудована в XIX столітті.

Вибрати 42 _

Циліндрична сковорідка не така часта явище.

Поселення Е

Головний храм

Поселення Е

У храмі знаходиться православний дитячий табір. Дуже мало, є 12 дітей.

Поселення Е

Сама риба досить розсіяна. Деякі його частини називаються торіонними "місцями" :

Поселення Е

...

Поселення Е

Ось тут дуже приємно.

Поселення Е р.

Я не знаю, що це, але це ловити. Може, це було так добре після великого міста. Я провів кілька годин пішки з великим задоволенням. Такий спокійний, спокійний недолік у найкращому розумінні слова.

Поселення Е

Кошик

Поселення Е

Поле ромашки. Літо в повному гойдалці!

Поселення Е

Свята Вознесіння Собор розташований на одному пагорбі, де центр Яба. Магазин і адміністрування.

3610Р. 4200Р.

На сусідньому пагорбі знаходиться серахімовський монастир. Закрити до громадськості.

Поселення Е

Поблизу монастиря не було цікавого монастиря. Це два залізничні вагони!

Поселення Е

Чудова, як вони отримали тут? Ib розташований далеко від залізниць, найближча станція знаходиться в Сиктивкарі.

Поселення Е

Ще один залізничний автомобіль можна побачити на вході в Іб. Як виявилося, він знаходиться біля будинку батька Свято-Успенського собору.

Поселення Е

Власне, мама монастиря підтвердила моє припущення - це готелі для паломників!

Поселення Е

Самий цікавий об'єкт на мій погляд - церква Стефана Перми, розташована на території монастиря.

Поселення Е

Стефан Пермський безпосередньо пов'язаний з цими місцями. Він був пророком від Великого Устилу, який жив у 14 столітті, який перетворив Комі народ на православну.

Поселення Е

Просто за річкою - нескінченна тага ... У Yib ви вже відчуваєте повну в пустелі, на півночі. Що відбувається далі?

Поселення Е

Адміністрація. Російські та Komi прапори.

Поселення Е

Лісництво.

Вечірній вечір з фінно-угорським етнопарком. Відкрито і все ще безкоштовно. Але я не шукав там, особливо так як немає нічого особливого.
浜у 涓 蹇

101997