Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Kaley Cuoco на сторінках останнього питання Здоров'я жінок

Зірка серії «The Big Bang Theory» Kaley Cuoco starred для чохла журналу Здоров'я жінки. На додаток до чохла, 28-річна акторка прикрашена декількома журналами поширюється з фотографіями, демонструючи тонку фігуру і коротку стрижку.

У інтерв'ю з публікацією приєдіан розповів про її ролі, улюблену їжу і переваги сімейного життя.

Kaley Cuoco на кришку жіночого здоров’я вересня

На Penny Роль в The Big Bang Theory:

«Я буду брати на себе будь-яку роль. Люди, як правило, кажуть, "О, ви завжди граєте на одному типі ролі." «Ок, якщо Penny або будь-яка інша дівчина в околицях була настільки передбачувана, я буду щасливим, тому що завжди буде працювати для мене». Я намагаюся опанувати кожен аспект професії. Я люблю всі жанри кіно, але комедія #1 для мене.
Kaley Cuoco на сторінках жіночого здоров'я

Про їжу не можна відмовитися:

Всі Я люблю все. Я, ймовірно, не можу відмовитися від бургера, це мій слабкий. Увечері я їсть самостійно, голодуючи. Коли я збираюся з дієти, я хочу великий, соковиті бургери. Ось і зараз!

На користь шлюбу:

«Найкраща справа про шлюб – це те, що ваш друг завжди з вами. Мій друг завжди є: У мене є хтось, щоб пообідати, поспілкуватися, поїсти. Він зробить все для мене і я буду робити все для нього. Ми полюбляємо парі, які приїдуть додому разом, замовляючи ті ж самі продукти харчування, дивимося з тим самим телевізором, і ми її любимо. Кілька разів я запросив чоловіка, «Що ми дійсно, що нудно?», до якого він відповів, «Ні, ми найкращі». Це те, як ми живемо – я особисто любив це «сім'я» дуже багато.