Датчик Hug допомагає відслідковувати споживання води протягом дня

Я думаю, що всі чули, що дорослий повинен пити близько 2 літрів води в день, щоб забезпечити їх тіло водою. Якщо ви п'єте менше, і здоров'я гірше, і продуктивність нижча, і ви навіть можете хворіти, якщо кількість води в організмі регулярно падає на нестачу призначеної кількості.

Однак, навіть ті, хто розуміє важливість повного постачання води, не завжди слідувати кількості п'яти рідини протягом дня. Це де може допомогти датчик Hug.

За словами розробників, цей пристрій кладеться практично на будь-яку пляшку, завдяки спеціальній монтуванню, і дозволяє відстежувати рівень споживання рідини.

Всередині приладу акселерометр, який може відрізати зайві рухи (перенос пляшки, його падіння і т.д.), і сприймати тільки момент приведення пляшки в рот людини. У той же час особливий алгоритм розраховує, скільки води людина відверта.

Добре, всі дані через бездротовий зв'язок (Bluetooth LTE) передається на мобільний пристрій, на фірмове додаток. Застосування, в свою чергу, проводить детальний облік і аналіз споживання води, і здатний розрахувати потреби води індивіда, в залежності від параметрів тіла і активності.

Додаток, якщо людина забули пити на час, нагадує про це.

Основні функції анексу:
  • Розрахунок потреби води людини в залежності від їх ваги, віку, температури навколишнього середовища та фізичного навантаження
  • Автоматичний аналіз отриманих даних з датчика;
  • сумісний з FitBit і RunKeeper фітнес-додатками;
  • візуалізація даних.

Ціна пристрою
Попереднє замовлення можна зробити з виробника від $59. Перше відправлення буде відправлено в березні 2015 року.

Запит на повідомлення про продаж Hug в Росії можна залишити з Medgadgets.

Джерело: habrahabr.ru/company/medgadgets/blog/232519/