946
Щасливий День народження, Джиммі Уельс (Фетер Вікіпедії)
2001, 1 рік після створення Вікіпедії
Незважаючи на те, що він розпочався як торговець цінними паперами та чоловічим пошуковим двигуном, для мене він знайдений батько найбільш ємнісного ресурсу, неоціненного скарбу первинних посилань (і я використовую Вікіпедію як перекладач).
Джиммі може бути обличчям блювоти, хоча він обвинувачений від призу до одного президента прем'єр-міністру і правил біографія за гроші, але я ще радий, що я отримав до виступу Уельсу в Пушкіні (звісно, метод соціальної інженерії).
Він не зробив мільярдів доларів, він отримав визнання мільярдів людей, він опублікував принципи технології вікі (Ісландія написав конституцію на технології вікі). Він також завоював Медаль Niels Bohr і місце в інтернет-холі Fame.
У Вікіпедії статті про Джиммі Уельс на 132 мовах.
Вікіпедія є символом віку взаємодії, в якому ми живемо, і це не просто інструмент, це втілення мрії як стародавній, як людський інтелект і колекції бібліотеки Олександра. Чудовий студент, авід вентилятора комп'ютерних ігор, фанат філософії свободи слова Айн Ренд, прихильник анархістської соціальної системи, Уельс задуманий Вікіпедією на своєму дозвілля, не знаючи, що це стане найбільшим мережевим проектом. Найцікавіше, що коли Джиммі Уельс запитав, що кінцева мета Вікіпедії була, він сказав: "Ніч, один весело."
Щиро вітаємо Вас з днем народження Вікіпедії!
TED2005 (з російським субтитри)
Під час опитування ката
Якщо ви пишете статті у Вікіпедії, багато чого хочу писати не письмово і не тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 693 осіб проголосували. 215 р.
Джерело: habrahabr.ru/post/232511/
У Windows 9 зникне панель Charms і з'явиться віртуальні настільні комп'ютери
Датчик Hug допомагає відслідковувати споживання води протягом дня