Стара аптека.

Ви стаєте членом таємного замовлення. Я отримав інформацію, прибув до віддаленого кута міста, в простому місці відкрив двері, які слід зафіксувати. Я знаю, що це було відкрито. За дверима було забуте місце, яке випало з часу на роки - покинутий аптеку, що зберегла атмосферу 1960-х років.

р.

1,1 км Аптека закрила кілька років тому, але з тих пір нічого не змінилося всередині.

2,2 км Коли я відкрив вхідні двері, китайський дзвоник.

3. У Я пішов до вікна, але ніхто не прийшов, щоб служити мені.

1 990 р.

4. У Я пішов за лічильник і пішов всередині.

5. Умань Номери заливаються великими склянками, де зберігаються ліки.

6. Жнівень Фармакологи та фармакісти працювали тут.

7. Про нас Аптека не тільки продається медикаментами, але і зробили їх на замовлення, за рецептурами.

доб.

8. У Неймовірні банки з латинськими написами залишалися непотрібними, деякі вміст збереглися.

499 грн. 499 грн.

9. Навігація По суті, ці банки все, що залишилося ліків.

10. Тут промивають страви, в яких готуються ліки.

11. Тут витримали страви.

12. В кінці кімнати знайдено сходи. Я вже почав уявити величезний склад лікарських засобів і медичних інструментів, доки я потрапився у закритих дверях.

13.00 р. Я мав повернутися до торгової кімнати. З правої сторони продаються препарати, для яких не потрібен рецепт лікаря.

14. Полички незаймана порожня, але всі вікна неможливі.

р.

15.00 р. На лівій стороні ліки були додані тільки на підставі рецепта.

16.00 р. Скло прикрашене погрожуючими написами.

17.00 р.

18 років Велика червона кнопка. Для відвідувачів, не в разі рум’ян.

19.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Це була половина століття з цієї аптеки.

20. За лічильником, чистотою і замовленням.

р.

21. Старі стійки для індивідуальних медикаментів.

22.

3250Р. 3700Р.

23. Я шукав торгову кімнату на останній раз. Незабаром приміщення буде орендовано і привид старої аптеки назавжди зникне.

Я зробив.