549
«Що під одягом?» – спільний проект волонтерських блогерів.
Модні блогери збираються разом, щоб взяти участь в оригінальному експерименті. В одязі ми відчуваємо себе красивим і впевненим. Але що, якщо нам довелося роздягатися і відчувати когось іншого, на нашому тілі? Не так легко!
В результаті героїні експерименту були запрошені дівчата, прості, з різних сімей. На YouTube з’являться фільми та історії.
Талула Вілліс:
Я, нарешті, гордість, що я був всередині. Я перехоплюю мій ембаррасмент і мій самооцінка небаритний.
Дизайнер Rein Apiim:
Ми повинні порівнювати себе тільки для того, щоб визначити нашу долю. Для нас це означає зупинити перегляд зображень знаменитостей, моделей і дізнатися їх природну привабливість і потенціал.
Ноя Sade:
Світ моди такий, що ми завжди відчуваємо нижчим. Але я розумію, що якщо ви відчуваєте, що це не вини. Просто візьміть його як факт: це відбувається весь час.
Келсі Лу:
У строгих пурпурних традиціях, як підліток, вона побігла з дому, шукаючи відірвати шкаралупи стриманості. Все складніше для дівчини брати участь у проекті: її внутрішня цензура протестувала дуже суворо.
Відмовляючи строгий код сукні для життя, віддаляючи себе музику, Келсі сказав:
Не ігноруйте те, що ви відчуваєте!
На жаль, немає фото на проекті, тільки відео. Більше інформації про сайт.
В результаті героїні експерименту були запрошені дівчата, прості, з різних сімей. На YouTube з’являться фільми та історії.
Талула Вілліс:
Я, нарешті, гордість, що я був всередині. Я перехоплюю мій ембаррасмент і мій самооцінка небаритний.
Дизайнер Rein Apiim:
Ми повинні порівнювати себе тільки для того, щоб визначити нашу долю. Для нас це означає зупинити перегляд зображень знаменитостей, моделей і дізнатися їх природну привабливість і потенціал.
Ноя Sade:
Світ моди такий, що ми завжди відчуваємо нижчим. Але я розумію, що якщо ви відчуваєте, що це не вини. Просто візьміть його як факт: це відбувається весь час.
Келсі Лу:
У строгих пурпурних традиціях, як підліток, вона побігла з дому, шукаючи відірвати шкаралупи стриманості. Все складніше для дівчини брати участь у проекті: її внутрішня цензура протестувала дуже суворо.
Відмовляючи строгий код сукні для життя, віддаляючи себе музику, Келсі сказав:
Не ігноруйте те, що ви відчуваєте!
На жаль, немає фото на проекті, тільки відео. Більше інформації про сайт.