921
Дзвоните до "Sberbank Security Service"
Юлія Закива пише на своїй сторінці Facebook:
Телефонний дзвінок. Номер прихований.
- Привіт?
Строго голосу:
- Закиєва Юлія?
Так.
Для підтвердження Вашої особи необхідно надати паспорт.
Захоплення.
до Вибачте мене, хто я розмовляю?
- Послуга Сбербанку Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з нами
Аудиторія 2. Я не маю нічого спільного з Sberbank – без карт, без кредитів, депозитів, іпотеки.
Чи можу я дізнатися призначення вашого виклику?
- Послуга Сбербанку Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з нами
Я почав вгадати, і з сьогоднішнього дня є природним Кафкаске, я вирішив продовжити розмову.
Я не пам'ятаю паспорта, але у мене є картка Sberbank. Може бути диктувати її дані?
В кінці труби нерозкручена радість.
- Послуга Сбербанку Про нас
Я продиктував саме 24 номери:
- Ваш старий номер телефону.
- День народження сестри.
до Кількість кішок
38. Я не знаю, чому це сталося.
Співрозмовник, судячий манжетом в трубі, обов'язково записав цифри з перо на пергаменті. Зайдіть його. І строго:
У вас є три номери на задній панелі. Про нас
Я вирішив здивувати.
- Чому?
- З метою ідентифікації! - sternly пояснити мені.
Я не розумію. Скажімо 369.
Співрозмовник сказав у голосі:
- Закиєва Юлія! Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
- З метою ідентифікації? - Я запитую зрозуміло.
Так! Не відповідайте SMS, не заблокуйте картку самостійно! Після ідентифікації ми зв’яжемося з вами, і ваша картка буде розблокована! Про нас Це безпека Сбербанку!
Добре, добра. Звісно, я був просто спрощений, а потім я думав, що якщо ви назвали маму, вона буде мати 98% шанс витікати її дані до цієї служби безпеки. Я сподіваюся, що ваша сім'я знає які мобільні телефони.
І так. Якщо вони дзвонили, скажуть Привіт мені.
Джерело: en-fraud.livejournal.com
Телефонний дзвінок. Номер прихований.
- Привіт?
Строго голосу:
- Закиєва Юлія?
Так.
Для підтвердження Вашої особи необхідно надати паспорт.
Захоплення.
до Вибачте мене, хто я розмовляю?
Аудиторія 2. Я не маю нічого спільного з Sberbank – без карт, без кредитів, депозитів, іпотеки.
Чи можу я дізнатися призначення вашого виклику?
Я почав вгадати, і з сьогоднішнього дня є природним Кафкаске, я вирішив продовжити розмову.
Я не пам'ятаю паспорта, але у мене є картка Sberbank. Може бути диктувати її дані?
В кінці труби нерозкручена радість.
- Послуга Сбербанку Про нас
Я продиктував саме 24 номери:
- Ваш старий номер телефону.
- День народження сестри.
до Кількість кішок
38. Я не знаю, чому це сталося.
Співрозмовник, судячий манжетом в трубі, обов'язково записав цифри з перо на пергаменті. Зайдіть його. І строго:
У вас є три номери на задній панелі. Про нас
Я вирішив здивувати.
- Чому?
- З метою ідентифікації! - sternly пояснити мені.
Я не розумію. Скажімо 369.
Співрозмовник сказав у голосі:
- Закиєва Юлія! Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
- З метою ідентифікації? - Я запитую зрозуміло.
Так! Не відповідайте SMS, не заблокуйте картку самостійно! Після ідентифікації ми зв’яжемося з вами, і ваша картка буде розблокована! Про нас Це безпека Сбербанку!
Добре, добра. Звісно, я був просто спрощений, а потім я думав, що якщо ви назвали маму, вона буде мати 98% шанс витікати її дані до цієї служби безпеки. Я сподіваюся, що ваша сім'я знає які мобільні телефони.
І так. Якщо вони дзвонили, скажуть Привіт мені.
Джерело: en-fraud.livejournal.com