Як поганий готель відрізняється від хорошого

Сергій Доля пише:

За останні кілька років я живу в різних готелях протягом більш ніж половини року і придумав критерії, як відразу визначити, що ви знаходитесь в поганому готелі.
10 зображень і листів

Мінібар

Поруч з Москвою, найчастіше ви поїдете по готелях з порожнім міні-баром в номері. Це, власники цих готелів чули, що приміщення повинно мати міні-бар, але не розуміти, чому це потрібно там. Нерідко мінібар - повнорозмірний холодильник, який не підключений до мережі. Чи важко покласти воду там?

Шановні власники готелю, по всьому світу при перевірці, людина бере депозит або готівкою або кредитною карткою, щоб він міг витрачати його на міні-бар. Мінібар - це додаткове джерело доходу для Вас, адже ви можете поставити ціни там, як у ресторані. А при розрядженні завжди можна перевірити кількість і зваженою частиною депозиту, якщо гість закріплюється на вмісті мінібару.

Ще одне спостереження: якщо власники змогли приховати мініабре в шафі, то в 90% випадків двері шафи відкриється в одному напрямку, а двері холодильника в інших. У той же час буде кільцева недійсна всередині, незважаючи на анонси, які необхідно сплатити окремо для обслуговування мінібару:

Розсіювання.

Якщо на унітазу або умивці є ознака «неображений», то власник готелю залишився в далекому радянському минулому, коли чистота і порядок були окремим варіантом. Всі туалети повинні бути чистими за замовчуванням! Це таке просте правило, яке не вимагає обговорення. Якщо базова умова, яку ви намагаєтеся синхронізувати під вартою спеціальної допомоги, це сигналізація:

Рушники.

Перше місце, яке ми зазвичай йдемо після перевірки в душовій кабіні і туалеті. Кількість рушників і їх розмір чітко показують ставлення власників готелю до свого клієнта. Хороший власник кладе кілька рушників: один для ніг (накладаємо його на підлогу замість мату), два для тіла (великий і невеликий), ще для рук і пари крихітних просто в разі. А кімната завжди повинна мати два набори рушників, незалежно від того, чи живете ви самостійно або разом.

У поганому готелі кількість рушників знижується до двох, їх розмір знижується, товщина стає більш тонкою, і вони стають вимитими. У дуже поганих готелях рушники не білі, але темні або деякі інші «небілі» кольори. Гусея чому.

Ще одне спостереження. Часом, навіть в хороших готелях, рушники надягають на ліжко замість ванної кімнати. Не лікуючи трюк, ви сходження на душ, а потім повинні зв'язати і лякати голий і вологий навколо кімнати в пошуках рушника. Всі рушники повинні бути у ванній кімнаті!

Ліжко білизна

Одягнена Жінка Голий чоловік Лист, наволочка і ковдру повинні бути з якісних матеріалів, а також подушки і ковдри. Порошки повинні бути декількома різними розмірами і еластичністю. У хорошому готелі постільна білизна в будь-якому випадку не повинна бути «небілим» кольором. Будь-які візерунки та малюнки є обов'язковою ознакою лоусного готелю:

Розетки

Розетки, це те, що ви не здавалися повідомленням. Не думайте про це. Але якщо немає виходу, життя стає нестерпним, особливо якщо у вас є десятки гаджетів у багажі, які вимагають перезаряджання. У наших готелях часто важко знайти вихід. Вони не зайняті з міні-баром і телевізором, або вони знаходяться десь позаду тумби, або – що відбувається найчастіше – одночасно. Ви повинні розгортати пошукові заходи з порогу, перемістити столи і влаштувати перепланування приміщення. Не зрозуміло, що в нашому технологічному віці людина потребує принаймні двох точок - для комп'ютера і телефону:

У цій експедиції ми завжди живемо з найбільшим комфортом:

Сліппери.

Хороший власник ставить одноразові тапочки в тумбочку. І не просто прозорі тонкі тапочки, як взуття, так і затяжні тапочки на товстій підошві. Економічний власник чесно кладе нічого. Власник клінінга кладає багаторазові гумові тапочки:

Звукоізоляція

Коли команда експедиції підсвітить всю ніч в наступну кімнату, не вушка допоможе, якщо власник не подбає звукоізоляції під час будівництва готелю. Навіть гірше, коли хтось в наступному номері катування дівчина, і ви майже 2 місяці від сім'ї:

Зручності (Toilet Supplies)

У санвузлах готелів можна знайти різноманітні комбінації безкоштовних шампунів, гребінців і бавовни тампонів. У поганих готелях шампунь навіть не буде в пляшці, але в сумці або на стіні в великому дозаторі. У хороших готелях все косметика буде L'Occitane. У відмінних травах:

душ

Я хочу подивитися на це в тренді. Що Основна мета готелю? Щоб бути комфортним, комфортним і комфортним для людини на діловій подорожі або подорожі. Для цього достатньо дотримуватися простих умов: чистоти, комфорт і зручність. Але багато провінційних готелів намагаються замінити це понти, тому з'являються душові кабіни з гідромасажем, і такий «люкс». Крім того, така кабіна обов'язково буде виготовлена з дешевої пластмаси і потоку, а гаряча вода подається з бочки, після півгодини нагріву.

Чорні штори

У гарному готелі крім звичайних тюлів і бунців також будуть щільні штори, які допоможуть вам не прокидати перші промені сонця. Що стосується першого дня поїздки, якщо ви змінили кілька часових поясів, а зустрічі заплановані тільки на вечір.

Наявність кондиціонера

Я колись жив в Марокко в пустелі, де немає кондиціонера, а вулиця була +38 вдень і +30 вночі.

Можливість відкрити вікно для вентиляції

Нерідко вентиляція в приміщенні передається тільки після вставки картки в картку. Якщо один проживав в кімнаті протягом декількох днів, або попередньому гість розливається маслом на ковроліні, відкриваючи каню з печінкою, то повітря може бути дуже неприємним для смаку і запаху. У вас немає кондиціонера.

Відключення світла від одного перемикача

Після того, як дуже хороший готель, де все було контрольовано з величезного сенсорного екрана, я спробував відключати всі вогні в кімнаті перед сном. В результаті пара лампочок не можна відірвати, і довелося покривати їх рушниками, щоб не засвітити очі. Дуже зручно, коли поруч з ліжком є перемикач, який вирізати все світло в кімнаті одночасно.

Запечена ковдра під матрац

Що таке особисте пекло. Перше, що я можу перевірити ковдру. Якщо вона заповнюється, то киньте всю силу, щоб приготувати ліжко на вечір і тільки тоді я почав розбирати валізу.

Це основні показники якості готелю. Я рекомендую вам розширити цей список з вашими спостереженнями.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное