Собаки та люди

Хороший літній вечір. Я пішов в магазин, отримав кілька морозива і деякі цукерки для дітей і сати біля майданчика. Але після того, як Rottweiler прийшов на сайт з наступного двору з бажанням покласти палі на. Коли я спробував відлякати його, він почав рости на мене і намагався захопити його ногу. Я мав досвід з великими собаками, тому я добре переніс собаку в обличчя. Собака ступила назад і почала готуватися до стрибка - я був готовий до неї. Коли Rottweiler стрибнув, я вже приготував, щоб відлякати і ударити інший удар. Вдарив шлунку. Собачка впала, і без життєздатності я захопив його в обличчя знову.

Я отримав великий удар ззаду. Як я розповідав після того, як власник Роттвейлера, не захаращуючи звук, побігти мені ззаду і вдарив мене з стопи. Я занурю кілька метрів, впав, переварився, але відразу потрапив. У мене прийшов власник, тримаючи собаку коміром. На мене не були кришки або загрози - тільки очі дивилися на мене, як прей.

Я не був для сусіда, які побачили, що сталося з вікна і побігли моїй порятунку. Побачивши цей випадок, три старших хлопці прийшли до нас з палицями. Власник Rottweiler сказав, що він отримав навіть для свого улюбленця.

Він не займе довго. Я був пізно наступного дня. Я був п'ятдесят метрів від входу, коли три чоловіки атакували мене ззаду. Погано збивати і поводитися в інтенсивному догляді.

Не шукали нападників. Всі мої спроби пояснити, що це, швидше за все, власник Rottweiler нічого не прийшов. Зняти камери в наступному будинку.

Як завжди, шанс допомогти. Хлопчик записав на свій мобільний телефон, як я збити. Він боявся показати стрічку до того, як його батько відкрив. Через три місяці після атаки я дав цю стрічку. На відео, всього за 30 секунд, було чітко видно, як власник Rottweiler і, як він вийшов, два своїх друзів бити мене чітко і гармонійно.

Я поклав багато зусиль, щоб зробити роботу справи. Загрожували шість років. А потім були загрози від своїх друзів і родичів. Я погрожував не тільки мене, але і мої родичі і друзі, але я стояв мій грунт. Я побила три рази, але після виїзду з лікарні я отримав дозвіл на перевезення зброї і був психічно підготовлений. Результатом є п'ять років загальної колонії та грошової компенсації.

Чи варто моє захоплення і нерви, щоб мати чоловіка сидіти протягом п'яти років, які атакують ззаду, а потім бити іншого чоловіка з друзями, щоб не підняти собаку? Стоп. Я не подбаю про думки інших.

через zadolba.li