Що відрізняє поганий готель від гарного

Мінібар
Поруч з Москвою, найчастіше ви поїдете по готелях з порожнім міні-баром в номері. Це, власники цих готелів чули, що приміщення повинно мати міні-бар, але не розуміти, чому це потрібно там. Нерідко мінібар - повнорозмірний холодильник, який не підключений до мережі. Чи важко покласти воду там?
Шановні власники готелю, у всьому світі при перевірці, людина приймає депозит або готівкою або кредитною карткою, щоб він міг витрачати його на міні-бар. Мінібар - це додаткове джерело доходу для Вас, тому що ви можете поставити ціни там, як в ресторані. А при розрядженні завжди можна перевірити кількість і зваженою частиною депозиту, якщо гість закріплюється на вмісті мінібару.
Ще одне спостереження: якщо власники змогли приховати мінібар в шафі, то в 90% випадків двері шафи відкриється в одному напрямку, а двері холодильника в іншому напрямку. У той же час буде кільцева недійсна всередині, незважаючи на оголошення, що необхідно сплатити окремо для обслуговування міні-бару:

5182832

Розсіювання.
Якщо на унітазу або умивці є ознака «неображений», то власник готелю залишився в далекому радянському минулому, коли чистота і порядок були окремим варіантом. Всі туалети повинні бути чистими за замовчуванням! Це таке елементарне правило, яке не вимагає обговорення. Якщо базовий стан ви намагаєтеся зануритися під вусом особливого догляду, це сигналізація:

Рушники.
Перше місце, яке ми зазвичай йдемо після перевірки в душовій кабіні і туалеті. Кількість рушників і їх розмір чітко показують ставлення власників готелю до свого клієнта. Хороший власник кладе кілька рушників: один для ніг (ми одягаємо його на підлогу замість мату), два для тіла (великий і невеликий), ще для рук і пари крихітних просто в разі. А кімната завжди повинна мати два комплекти рушників, незалежно від того, чи живете ви самостійно або разом.
У поганому готелі зменшено кількість рушників до двох, їх розмір і товщина. У комплекті змиваються рушники. У дуже поганих готелях рушники не кладуть білого кольору, але темно-синього або іншого «небілого» кольору. Чому?

Ще одне спостереження. Часом, навіть в хороших готелях, рушники надягають на ліжко замість кладки у ванній. Не хвилюючись трюк, ви сходження на душ, а потім повинні лякати голий і вологий навколо кімнати в пошуках рушника. Всі рушники повинні бути у ванній кімнаті!

Р

Ліжко білизна
Одягнена Жінка Голий чоловік Листи, наволочки і ковдри повинні бути якісними матеріалами, а також подушкою і ковдрою. Порошки повинні бути декількома різними розмірами і еластичністю. У хорошому готелі постільна білизна в будь-якому випадку не повинна бути «небілим» кольором. Будь-які візерунки та малюнки є обов'язковою ознакою лоусного готелю:

р.

Розетки
Розетка - це те, що ви не здавалися повідомленням. Не думайте про це. Але якщо немає розетки, життя стає нестерпним. Особливо якщо у вас є десятки гаджетів у вашому багажі, які вимагають перезаряджання. Дуже важко знайти в наших готелях. Вони не зайняті з міні-баром і телевізором, або вони десь позаду тумби, або – що відбувається найчастіше – одночасно. Для розгортання пошукових заходів з порогу, переміщення столів і облаштування перепланування приміщення. Не зрозуміло, що в нашому технологічному віці людина потребує принаймні двох точок - для комп'ютера і телефону:

Сліппери.
Хороший власник ставить одноразові тапочки в тумбочку. І не просто прозорі тонкі тапочки, як взуття, так і затяжні тапочки на товстій підошві. Економічний власник чесно кладе нічого. Власник клінінгу кладе багаторазові гумові тапочки:

Звукоізоляція
Коли команда експедиції освітлює всю ніч в наступну кімнату, то не вушка допоможе, якщо власник не подбає звукоізоляції під час будівництва готелю. Навіть гірше, коли хтось в наступному номері катування дівчина, і ви майже 2 місяці від сім'ї:

Аксесуари (Toilet)
У санвузлах готелів можна знайти різноманітні комбінації безкоштовних шампунів, гребінців і бавовни тампонів. У поганих готелях шампунь навіть не буде в пляшці, але в сумці або на стіні в великому дозаторі. У хороших готелях всі косметика будуть L'Occitane. У відмінних травах:

душ
Я хочу подивитися на це в тренді. Що Основна мета готелю? До людини на діловій подорожі або подорожі було комфортним, комфортним і затишним. Для цього достатньо дотримуватися простих умов: чистоти, комфорт і зручність. Але багато провінційних готелів намагаються замінювати це з понтсами, тому з'являються душові кабіни з гідромасажом та іншими «люксами». Крім того, такий салон буде виготовлений з недорогого пластику. Це обов'язково протікання гонни. Гаряча вода подається з спеціального бака через півгодини нагріву.
Чорні штори
У хорошому готелі крім звичайного тюль і штор, також будуть щільні штори, які допоможуть вам не прокидати перші промені сонця. Що стосується першого дня поїздки, якщо ви змінили кілька часових поясів, а зустрічі заплановані тільки на вечір.
Наявність кондиціонера
Я колись жив в Марокко в пустелі, де немає кондиціонера, а вулиця була +38 вдень і +30 вночі.
Можливість відкрити вікно для вентиляції
Нерідко вентиляція в приміщенні перетворюється тільки після вставки картки в картку. Якщо перед вами в кімнаті ніхто не проживав протягом декількох днів, або попередній гість заливається маслом на ковроліні, відкриваючи банку з печінкою, повітря може бути дуже неприємним для смаку і запаху. У таких випадках навіть кондиціонер не заощадить вас.
Відключення світла від одного перемикача
Після того, як дуже хороший готель, де все було контрольовано з величезного сенсорного екрана, я спробував відключати всі вогні в кімнаті перед сном. В результаті пара лампочок не може бути відведена. Я хотів би покрити їх рушниками, щоб вони не були в очах. Дуже зручно, коли поруч з ліжком є перемикач, який вирізати все світло в кімнаті одночасно.
Запечена ковдра під матрац
Що таке особисте пекло. Перше, що я можу перевірити ковдру. Якщо вона заповнюється, то киньте всю силу, щоб приготувати ліжко на вечір і тільки тоді я починаю розбирати валізу.
Це основні показники якості готелю. Я рекомендую вам розширити цей список з вашими спостереженнями.

-img10----

Джерело: sergeydolya.livejournal.com