Правила харчування

Багато з нас працюють 12-14 годин. Я 10. І ви знаєте, що 10 годин, що працюють над касовим реєстром, не найкращий час.
Наша політика компанії полягає в тому, що гість завжди правий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І ми ДУЖЕ ЗДОРОВ'Я, принаймні, спробуємо бачити людей в нас і не забуваємо кілька простих речей.
По-перше, скажте hello, будь ласка. Це дуже важливо почути «Дві Піскери і Зінгер без соусу» у відповідь на посмішку і «Велком». Після цього я не хочу, щоб зібрати замовлення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
По-друге, говорять чітко і гучно. У нас немає багато ніндзя, які можуть почути іржі леза, що витягуються з капусти в багатоголосному натовпі, або ваших збиваючих в загальній голові. У зв'язку з цим, ми повинні згинатися над розподілом і просити знову. Для тенту ми отримуємо коментарі, а через повторне роз’яснення ви втратите час і терпіння.
По-третє, ми пропонуємо Вам «пошти для гарнірів, напоїв, новинок». Наш обов'язок. Ми не будемо мовчати, коли менеджер або, Бог заборонений, директор за нами. Звісно, ми не будемо жити в в вусі про картоплю, якщо ви поспішаємо або на телефоні. Якщо ви поспішаємо, скажемо це, ми люди. Ми пропонуємо широкий асортимент страв, які обладнані індивідуальним кондиціонером. Ми можемо попросити один одному, щоб дати можливість набору картоплі або залити напої.
Четвертий, не буде грубо. І не покажи, навіть якщо ви 18-річні і ви 48. Ваш вік не є підставою для годування «Чому ви кладете стільки картоплі?» Мій виїзд сусід відправив три листи, коли він запитав, якщо Pepsi був 0.5 або 0.8. Хлопець впав на стопор на 15 секунд. Це включає ваш час.
Переглянути меню, якщо ви не впевнені. Звичайно, ми розповімо все - набори, композиції і так далі. Але коли красива леді попросить «литта Пепсі» і я залив її 0,4, а через десять хвилин пізнішої цієї мегери походять і розбризки слини, що сяють в увесь ресторанний двір, який хлопець сидить поруч з нею і напоями Пепсі навіть менше, це, шкода, не додає радості.
Меню говорить про напій:
Великий - 0.8
Маса 0,5.
Малий - 0,4
Дитинство - 0.3
Якщо ви попросите «маленький» «найменший» або «баби», ви отримаєте 0,3-літровий напій. Але «малий» 0,4.
Шість, слухайте. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви ні, скажете "так", "право," або ігноруємо нас, ми йдемо на збір замовлення. І не потрібно після оплати і видачі чека знову слива сплеса і шауту «Чому є два шматки?» Я сказав два муфти, що я сказав?
Так, незрозумілий, тихий, невірний і не перевіряє замовлення вухо або екрані. І все, що ви не можете чути. Ви не можете чути до кінця 12-годинного робочого дня. Ми втомилися, теж.
Сьомий, ви маєте право зателефонувати менеджеру або навіть режисера, попросити скаргу або скасувати весь порядок еблювання. Порівняти ваші вимоги і вашу ситуацію. Ми не будемо служити вам за 3 хвилини, якщо в черзі перед вами 3-4 осіб і кожен збирає «з ним» пару беккетів, кілограм картоплі і так на одну і половину до двох тисяч. Ви маєте право на написання скарги на низьку швидкість обслуговування. Але після такої подвиги не сподівайтесь, що Ваше замовлення буде зібрано з повороту і на надзвуковій швидкості. Не кожен день, щоб люди зламалися до вас, вибачте, щоб піти в ванну кімнату з крім «навіть, швидко випустити», знаючи, що у вас є, щоб говорити, проблеми з пасивністю.
Восьмий, касир не означає «власник грошей». Ми можемо вирізати 2-3 рублів, якщо ви явно відсутні. Перед тим, хто залишив нам зміни, і керівництво не бачить його. Але коли Mademoiselle з shi-lacquer, новий iPhone і свіжа професійна зачіска просить найдорожчих бургерів «програшувати, як це, дешевше» – це, шкода, грубість.
А дев'ята - "маленька картопля" - це дійсно невелика картопля. Потрібно важити 70 грам, 72 з упаковкою. І не запитайте мене, щоб заповнити цю погану сумку з картоплею. Те ж саме йде на морозиво. У нас немає точки.
Я зробив зараз. Дякуємо за Вашу увагу та прийміть увагу. Звертаємо Вашу увагу на те, що ці правила несуть і приділяють якомога більше уваги друзям. Тим, хто любить сперечатися. Всі бобери.

Кредит: Lonelywolfgirl