Навколо Байкал на поїзді

Для туристів на Байкал, Росія представлена не тільки традиційним матрешка, бальалайка. Незвичайна пам'ятка: прогулянка по найбільшому свіжому водному озері у світі поїздом, вздовж історичної частини залізничної станції. Циркум-Баральська залізниця, одна з найскладніших і дорогих частин «сталевого поясу» Росія сьогодні втратила стратегічне призначення, але не розібралися, як багато інших застарілих залізничних ліній. Звідси здійснили екскурсійний маршрут, який веде іноземці на справжню раду.

У цьому звіті є багато природних красунь, незвичайний поїзд і найцікавіша залізниця в Росії. І нові враження: відчути себе іноземцем у вашій країні, і не залишаючи його, бути в Китаї.

42 фотографії через livejournal

1 час Екскурсія ретельно підготовлена. Особлива компанія продає квитки, орендує автобуси, катер і поїзд самому на російських залізницях. Не існує проблем з проживанням: більше трьох сотень людей, п'ять таких автобусів, які подорожують щодня. Байкал, звичайно, пощастило, і потік туристів тут сотні разів більше, ніж середня в Росії.

2 000 р. Час на автобусі, з центру Іркутська до Байкал. Навіть такий сухий характер, як автор цього журналу, знову захоплює красу цих місць. У озера завжди є хмари.

3 хв В той час як велика група туристів, які заглибилися на відстані, я знайшов ущільнення далеко від берега. Вона продемонструвала її обличчя над водою, після чого її знову покопала. І я думаю, що вона була гумкою.

4 000 р. Вам потрібно доїхати до залізничного автобуса і на поромі: звуки абсурд? З села Списвинка до порту Байкал немає іншого транспорту, крім води. Як кажуть в Чукотці – У нас є комплексна транспортна схема. Що означає все. Не перейміть його. Але з туристичної точки зору, це навіть весело їздити на автобусі, вітрила на парі ... і міста тут не так багато, буде голодним.

5 хв На в'їзді в бухту дуже перші круїзні кораблі, колись перетворені з бугботів, стоять на вічне задоволення.

3610Р. 4200Р.

6 хв І в порту ми зустрічаємо малюка з морозивом. Азійські туристи хвилюють хлопчика у відповідь.

7 хв Іноземці приходять тут не тільки для природи. Це колір я зазвичай шукаю себе. Очі співвітчизників не бачать нічого особливого, село схоже на село, по всій країні.

330794 р.

8 000 р. Ось поїзд. Я чекав все, але це! Звичайний поїзд прикріплений до тепловозів: «Кіркумбайка» був побудований в епоху локомотивів. Вони кажуть, що зазвичай є залізничним автобусом, а іноді реальним локомотиком. Але не можна вгадати: поїзд так електричний.

10 хв Платформа в сучасному розумінні тут немає. Тому сходи кладуть до дверей. Неймовірно розумним був чоловік, який придумав його. Колір, який тільки почався, не відступає, іноземці захоплені російською мовою, фотографуються на сходи.

10 хв Але всередині поїзда відрізняється від звичайного поїзда таким же чином, як вантажівка відрізняється від невеликого автомобіля. Салон перепланований під "купом" на чотири, кожен пасажир отримає частину столу.

10 хв Таблиця використовується для його призначення. У мене є місце поруч з сім'єю трьох: мій бабуся, мій мама і мій маленька дочка. Якщо ви встигли подумати, що тільки іноземці, які подорожують поїздом, це не вірно: про третину вітчизняних туристів. Моє сусідство виявився фіерним шанувальникам способу життя фантастичного Гаргантуа і Пантагруеля. Вся їх вага, здавалося б, їжа. Імбирний кекс-кумбер-хедж-едж-гриль-хікен-саузаж-цуценки-кекселі... це просто частина, яка була знищена на сніданок. Мати і бабуся постійно запам'яталися в вайн деякі тітка Валя, Іркутськ відносний, де вони витратили ніч. Так, Тітка Валя не кладала. Я не можу тримати розмову: дієта. Так, залишивши мандрівників, щоб зануритися в глутонії, я пішов дивитися на інші пасажири.

12 хв Коли я увійшов до наступного перевезення, я знайшов, що це було повною китайською! Далі Коли я потрапив до основного перевезення, я не сумнівався, що драйвери були також китайськими, поїзд був захоплений, і ми вже керували до Монгольський кордон!

13 Джок, звичайно. По суті, туристи з Китаю складають 70% всього туристичного потоку на Озеро Байкал. Не дивно, що вони тільки літати протягом трьох годин з Пекіна в Іркутськ. Російські направляючі дівчата і китайські перекладачі, які подорожують з ними всюди. Навіть якщо азіати знали англійську мову, вона не допоможе. Є кілька європейців, але є. Я зустрілася з французькою, сведою та Швейцарською. Але європейці зазвичай незалежні туристи, як правило, не дуже молоді пари. Вони також допомогли нам бачити нашу країну різними очима. Вам необхідно ознайомитися з посібниками та картами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Червона площа і Кремль ми не помітимо. Іноземець зосередився на красивому доміні, він не побачить бруд і руйнування, якщо він кладе під ніс. І ми живемо в ній. Це різниця. Якщо ви подорожуєте, ви просто змінюєте місця.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное