Китаянка на Aviadarts

Завершено IV етап міжнародного конкурсу з підготовки повітряних екіпажів ВПС "Авіадарц-2014". Три країни взяли участь у конкурсі: Росія, Білорусь та Китай. Китайська прибула на три Су-30МК і, відповідно до результатів конкурсу, посіла друге місце, для яких вони отримали призи: Hyundai i40. На базі Ліпецькського авіаційного центру. У неділю За цей час літаки були завантажені і готові літати. У суботу, коли я був на Погоновському навчальному майданчику. І тепер є тиша і тільки десятки фотоапаратів вже розкидані по аеродрому.
2,2 км Китайський стояв. Вони не приділяють увагу об'єктивам, спрямованим на них.

Розбиття диму. Вони, здається, мають більш високий відсоток курців, ніж ми робимо.

Він бере ноти.

Niche передня посадка передача Su-30MKK. Шиновий танк за голову китайського з спиртом :

Кабіна двосерцевого Su-30MKK. На відміну від всіх інших написів на борту повітряного судна, іменні знаки на К-36ДМ залишилися нелокалізовані в китайській мові.

499.00 Р

Ідентифікаційний значок та номер повітряного судна Національної лібераційної армії Китаю.

Габаритний зображення

Я дуже сподобалося тут. Все акуратне, добре вміщене. Дуже сильний контраст з старим Балтімором.

Він готовий йти.

р.

Су-30MKK таксі. Тексти пісень, а це означає: Ось він stunned мене трохи :

Зняття. Сонце на користь. Є теплова і неминуча заєць, більш сильний помітний більш потужний об'єктив.

Su-30MKK (модернізований, комерційний, китайський) є двосерцевим атаковим літаком, призначеним для експорту, в цьому випадку в Китай. На базі бойової підготовки Су-27УБ був створений літак.

Напевно, мій улюблений кут зльоту літака.

Ось як вирушили весь день: зльоти і посадки.

, кв.м.

Джерело: dmitrydreamer.livejournal.com