Strigue і подорожі

У квітні цього року японська перукарня Yoon Kuwabara вирішила піти в подорож по всьому світу... по дорозі, порізати волосся людей.

Strigue і подорожі

«Я хотів зробити щось важливе під час подорожі, але єдине, що я знаю, щоб різати волосся, тому я думав, що я міг отримати принаймні 1,000 стрижок на шляху. й

Strigue і подорожі

У центрі парку, на ринку або навіть на вуличному куті Кувабара готовий розпочати ріжучі ділянки в будь-який момент.

Strigue і подорожі р.

Strigue і подорожі

Японська перукарня спеціалізується на наданні послуг для малозабезпечених людей, таких як літні або дитячі будинки.

Strigue і подорожі

Узагалі Кувабара готовий запропонувати свої послуги тим, хто хоче довіряти йому за допомогою волосся.

Strigue і подорожі

Strigue і подорожі

«Як тільки я починаю різати волосся, пасерами, які вступають в лінію. й

Strigue і подорожі

Strigue і подорожі Р

Поки Кувабара відвідала кілька країн Південно-Східної Азії, включаючи В'єтнам, Таїланд, Камбоджа, Туніс, Лаос і Філіппіни.

189340р.

635189

Strigue і подорожі

Кувабара ще в Південно-Східної Азії, але планує подорожувати в Індії, Близький Схід, Африка, Європа та Південна Америка.

8226644

Strigue і подорожі

Незважаючи на мовний бар’єр, важкоробочий барбер дозволяє переміщатися з країни в країну з рукописним знаком.
Ось що це говорить на ньому: "Хі!" Я японський барбер. Я зрізаю волосся людей під час подорожі по світу. Давайте мені порізати волосся! Ви вирішуєте ціну! Дякую.

Strigue і подорожі

Джерело: Новини.distractify.com