Жителі Перм врятував дворічний дівчина

Цього дня Володимир передав п'ятиповерхову будівлю на вул. Перемоги. Узагалі, професійний альпініст з Перми, і прийшов в Ліс на пару днів на діловій подорожі.
Я повернувся з спортивного майданчика, де я навчався з дітьми. Я бачу, що є якийсь пандемоніум, нагадує старших. Люди під балконом з'ясували, обштовхуючи щось, відкидаючи руки. Я піднімаю голову вгору, і є маленька дівчина з останніми міцними крабами на зовнішній край балкона. й
Тут, за словами Володимира, він перетворився на сходження синдрому. Атлет вже багато років займав самбо і сходженням. Допускається фізична фітнес. Він оцінив ситуацію і покликаний підняти стіну на четвертий поверх.
«Дуже готовий стрибати на першому поверсі балкона, підіймала очі і малюка летить! Я миттєво згрупований вгору і розслаблений м'язи, щоб зловити її. Ми навчилися в навчанні, каже Володимир Старцев. вона висаджувала в руках, вона крила, звичайно вона була рубати.
Як виявилося, що день батьки приїхали з дворічною дочкою, щоб відвідати своїх грандіознихпарентів. Діти грали на балконі. Згідно з свідками, одна з луків знизилася, і дівчина лазила після неї. В той час, коли вони не пішли.

Володимир подарував крісельну дитину дідусь, який виїхав на вулицю. Він сказав тільки своє ім'я і зліва. Шукаю його в лісі не дала ніяких результатів, ще - в той же день він пішов додому на Перм.
У день до того, як він повернувся до лісу. Відвідуйте свій вечір. Дівчинці кажуть, що дитина не болить, це було так м'якою посадкою. Тепер дівчина відійшов від осені і поводиться, як всі діти.

Робота Володимира та хобі пов’язані з альпінізмом.
Наступного тижня міський голова лісу Віктор Гришин запросив Володимира на особистий прийом. Адміністрація обіцяла клопотання Міністерства Ємергенції за презентацію героя, який врятував дівчину за нагороду. Сам Володимир не вважає себе героям, і буде присуджувати його або ні, він не має значення йому, до тих пір, поки дівчина вже не залишилася ненавченою.
Володимир Старцев є віце-президентом гірської федерації Пермської території. Чемпіон Росії в рок-класі. У рок-класі на гірському скелях він виконав стандарт майстер спорту Росії. У вільний час навчає дітей сходженням.

Джерело: www.e1.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное