Ранні артефакти.

У мене є багато інших людей фотографії з об'єктами раночасних часів у своїх склепах. Я недавно почав копати в них і вирішив поставити кілька штук, особливо тих, які в будь-який спосіб пов'язані з мною, тих, хто шукає, на які щось запам'ятовується.

Я починаю з цим, грибний настільний світильник. Вони були майже в кожному будинку. Абайур кріпився двома пружинами безпосередньо до лампочки світла, і я здивував як дитина - чому лампочка світла не лопається.

2,2 км І такі ножі ми, хлопчик, з якоїсь причини називають піратом, хоча вони, звичайно, просто сад.

4. У Коли батьки отримали коробку, як це в поштовій службі, це було схоже на напівпартійну лотерею для мене і мого брата, тому що ми не знали, що це було.

5. Умань Про 3 роки тому я знайшов такий фляск в далеких клітках, батько пішов з полювання з ним. Я соромлюся, і є щось захоплення! Я отримав подарунок від батька, років після смерті.

6. Жнівень Цей килимок вішати біля ліжка, коли я був ніжний вік. Я поклала, щоб спати рано, і до того, як я впав дупа, я витягував кілька люльок від лисиця бока для її злочинів проти кота і роостер. Після того, як здавалося б, вона змащувала з пострілом дулета – в ній були так багато отворів.

407680

7. Про нас Це свого роду компаси. Не зрозуміло, чому хтось дав мені і не зрозуміло, чому Свердлов був зображений на ньому, так як ні Яков Михайловович був туристів.

8. У Пам'ятайте, коли вони використовували для задоволення дівчат у школі? Ви йдете так, кинете щось, і коли ви йдете в однокласник, ви витягуєте щось з рота, так що вона може побачити її. Одягнені дівчата іноді навіть swear.

9. Навігація І з цього гнійного, мій бабуся дав нам 15 центів на морозиво.

Габаритний зображення

10. Там був щось солодке, вишня. Моя братка і я її п'ятаю. Тоді був скандал.

р.

11. У серпні 75-го року ми теж переїхали в нову квартиру, але ми були більш фортуні, тільки одна кімната була підключена до сусідського метра.

12. Це мій тато, але це акуратний, ніколи не спійманий.

,00 Р