Висоти.

Послухаю, я нещодавно зрозумів абсолютно нестерпний факт – люди, що народжуються в 90-ті роки, після розпаду СРСР – знаю, як говорити, читати, писати, працювати як менеджери відділу, вести молодіжні політичні організації, взяти іпотеку, відкриті обмежувальні компанії, знімати з стібків, купити BMW, почати сім’ю і навіть мати дітей! Навіть в недавньому минулому, здається, що 92-й рік народження є дитячим, на кращому дитячому садку, щось дуже молодий, який народився недавно, а потім ви стигли на ведмеді дитини з татуюваннями в деяких кримінальних літописах, і виходить, що він народився в 90-х роках.

Це файт акомплі, аксіом - ми вже вісімдесяти не вважаються «молодими людьми». Я використовую, щоб бути наймолодшим. Наймолодші в класі, наймолодші в коледжі, наймолодші в роботі, наймолодші серед дітей батьківських друзів. Він дав ентузіазм, наповнений децептивним оптимізмом. "Нехай все ще попереду!" Ви молодий, ви успішно, ви маєте старт голови. Ви думали, що завжди буде справа. Наймолодший, а отже, порівняно кращий.

Потім, поступово, сигнали відійшлися – дівчина від HR виходить до 88-го. Муніципальний депутат '89. Власник популярного YouTube каналу 91-го, стартап-мідер - 92-й.

І солодкий лангуор восьмих відлякується. Молодь більше не буває. Ми змагалися в нашій молоді. У нашій молоді, що пішли. Кількість 30 наближається до швидкості японського поїзда. Довгий час, щоб взяти участь, і ви все ще дієте, як підліток. Час крихти, як пісок через пальці, і ви все ще так молодий всередину, що ви можете дозволити таке порівняння ясен, не кажучи вже про «солодкий лангуор».

Що далі? Кардіограми. Дієта. Сірий. Ви ліпилини пластиліну, і вони, з пальцем, поколіть їх прямокутником, надішайте руки в бій на планшеті. Ви навчились англійською мовою з зеленого ведмедя Muzzy ("Я Корвакс!"), пише аналітичні статті в закордонних справах англійською мовою. Я боїться дізнатися, що хтось інший вік і мислення про приховування себе. Я дивлюся з подякою на касірів, які запитують на мої документи, а з процідженою підозрою – на надсилання резюме, де можна побачити на дев'ять. Ніна, яка була першою машиною багатьох наших батьків, але перетворилася в штамп, герб, ущільнювач молодої несудимої людини, яка погана до зростання так швидко.

час. Ти несердний бітч.
Звідси.