Мої робочі інструменти.

Всі ми, рано чи пізно, перейдіть до лікаря, діти від 0 до 18 років зазвичай приходять до мене.

Що можна сказати про роботу, роботу і роботу в роботі Африки, під час своєї кар'єри, як тільки я не був викликаний як PEDIATOR, так і PEDORATOR, я був колись називався PERFORATOR, доктор Aibolit (на шляху він є ветеринарним), але мій професія є педіатром.

Хочу поділитися з вами декількома фотографіями основних робочих інструментів, які використовують щодня, буде кілька фото і опис пристроїв. Тут будуть фото, але бути пацієнтом, після чого можна розбити.

1 фото цього столу йти далі, метр, потрібно вимірювати об'єм грудей, голови добре і т.д.

Спатер - побачити слизові оболонки, дуже важливо

Ну, де без фоноскопа зі скетоскопом - У мене є багато з них, не скажеш точну кількість, але це основні.

Бібліотека є важливим пристроєм, як батьки, і я повинен знати збільшення ваги дитини.

де без тонометра, дитяча манжета для скління, оскільки вона для підлітків переважно

Термометр і ліхтар - речі без яких дуже важко працювати, але можна

Молот Varioflex, друзі, коли приходять до моєї роботи, чому вони збивають на голову - для чого?

Найсучасніший інструмент, отоскоп - можна подивитися на вуха і слизову оболонку порожнини носа, я працюю з ним рідко, як є в стані ENT - його harlot.

Добре, мій найважливіший робочий інструмент є ручкою. На цьому, якщо це цікаво йти в офіс ENT, щоб стріляти, є багато цікавих речей, але у мене є все на цьому. Дякую за роботу.
П.С. Я отримав більш легкий, шкода за якість фото.

Додано до [mergetime]1407138866[/mergetime]
Це моя робота. Успіхів і не дозволяйте дітям хворим.