1038
Порятунок клинового поранення собаками
Цікава історія порятунку їжака, яка атакувала собаками і перенесли серйозну травму. Через тепло в рані почали господині, їжак чекав певну смерть. Як дивно, що автор посту не був лаціний, щоб лікувати їжачок і все ще врятував його! Побачимо, як це було під час посту!
Мені довелося лікуватися їжаком. Фото першої процедури не виконано, але після дня все те ж саме.
Пероксидне прання, очищення, очищення мазі
І все вкрито стрептоцидом.
Уже на другий день, стейка йшла і з колонії голодних з'явилися індивідуальні зразки, проте, значно вирощені, які були спіймані і знищені.
Незабаром стало зрозуміло, що клин на місці рани необхідно різати, щоб зручніше лікувати рану.
20614
Процедури дня після дня і їжака, ймовірно, зрозумів, що ніхто не робив нічого неправильного тут і почав повільно довіряти людям.
6662224р.
Скоро стало зрозуміло, що шкіра над раною загинула і повинна бути зрізана. Процедуру левгога звичайно болісно, але рани відкриваються і процес загоєння ще краще.
Бачення не дуже добре, але він збирається відновити.
р.
І це його лікарня під час госпіталізації.
Тепер ми всі дійсно готові.
І це після трьох тижнів лікування. Ми життєрадісна, життєрадісна і соковита.
, Україна
Ацетит є нормальним, мобільності добре і це час, щоб дозволити вихованцю йти.
Я ніколи не був настільки близьким до собаки. Я думаю, що вона виглядає як щури, але в гілках і дуже красиво.
Мені довелося лікуватися їжаком. Фото першої процедури не виконано, але після дня все те ж саме.
Пероксидне прання, очищення, очищення мазі
І все вкрито стрептоцидом.
Уже на другий день, стейка йшла і з колонії голодних з'явилися індивідуальні зразки, проте, значно вирощені, які були спіймані і знищені.
Незабаром стало зрозуміло, що клин на місці рани необхідно різати, щоб зручніше лікувати рану.
20614
Процедури дня після дня і їжака, ймовірно, зрозумів, що ніхто не робив нічого неправильного тут і почав повільно довіряти людям.
6662224р.
Скоро стало зрозуміло, що шкіра над раною загинула і повинна бути зрізана. Процедуру левгога звичайно болісно, але рани відкриваються і процес загоєння ще краще.
Бачення не дуже добре, але він збирається відновити.
р.
І це його лікарня під час госпіталізації.
Тепер ми всі дійсно готові.
І це після трьох тижнів лікування. Ми життєрадісна, життєрадісна і соковита.
, Україна
Ацетит є нормальним, мобільності добре і це час, щоб дозволити вихованцю йти.
Я ніколи не був настільки близьким до собаки. Я думаю, що вона виглядає як щури, але в гілках і дуже красиво.