826
Юлія Савичєва на День залізниці-2014
Юлія Савичєва на День залізниць-2014
п.с. Всім колегам з святом, що приїжджає до Раїльвера!
17 зображень.
Р
У вихідні всі залізничні працівники традиційно відзначають залізничний день.
У Єкатерінбургі в приміщенні Експоцентру відбувся вечір для залізничних працівників.
Серед інших подій, вітання, нагороди, сертифікати співробітникам, у святковій програмі був запис Юлії Савичева.
Я не маю байдужого фаната цієї співачки, але я повинен дати їй кредит, вона зробила свято для залізничних працівників професійно і з усім серцем. Я дуже люблю продуктивність.
Перш за все, приємно, що вона sang жити.
І по-друге, дівчина була дуже бродіння, вітер і з почуттям гумору.
Спочатку вистава була звичайною на концертах, для тих, хто сидить далеко - картина на відео моніторах
Композиційні квіти в якості звичайного...
Іноді вона подарувала глядачам співати разом з нею (приблизно, це коли частина хорусу глядачі співають і співак мовчить)
А потім леді зламала.
Я пропустив своє взуття, я пішов з танцями.
Потім (Я не чекав, що з неї) сіли на барабанному наборі.
Блискуча пісня 2
ЗАМОВИТИ! Коли я відчуваю себе важким металом
ЗАМОВИТИ! І я шпильки і я голки
ЗАМОВИТИ! Ну і я легко
Я ніколи не впевнений
Що потрібно,
Будь ласка, зв'яжіться з нами
3250Р. 3700Р.
Відновивши, співак ввійшов у мужність, а подальшу виставу пішов «драйв».
(Ведуться і далі, будь ласка, не звертайте увагу на миготливу червоною куля перед каркасом. На жаль, люди не завжди розуміють, що вони не тільки в кімнаті, а інші також хочуть виглядати на сцені і не на якомусь кулі.
П.С. Видавництво Я зробив простий фото. Звук був насправді дуже добре.
Після забору закинутого взуття вона продовжила.
На жаль, один з гостей вечірки танці дуже рясно в натовпі (хоча чому гість? Не гість, але хост вечірки! Це свято теж.
Ім'я Олександра.
Хлопець, до речі, був досить смішний, смішний. Це також (як вони використовуються, щоб сказати), що це самозайнято.
Вона сказала йому на сцені...
п.с. Всім колегам з святом, що приїжджає до Раїльвера!
17 зображень.
Р
У вихідні всі залізничні працівники традиційно відзначають залізничний день.
У Єкатерінбургі в приміщенні Експоцентру відбувся вечір для залізничних працівників.
Серед інших подій, вітання, нагороди, сертифікати співробітникам, у святковій програмі був запис Юлії Савичева.
Я не маю байдужого фаната цієї співачки, але я повинен дати їй кредит, вона зробила свято для залізничних працівників професійно і з усім серцем. Я дуже люблю продуктивність.
Перш за все, приємно, що вона sang жити.
І по-друге, дівчина була дуже бродіння, вітер і з почуттям гумору.
Спочатку вистава була звичайною на концертах, для тих, хто сидить далеко - картина на відео моніторах
Композиційні квіти в якості звичайного...
Іноді вона подарувала глядачам співати разом з нею (приблизно, це коли частина хорусу глядачі співають і співак мовчить)
А потім леді зламала.
Я пропустив своє взуття, я пішов з танцями.
Потім (Я не чекав, що з неї) сіли на барабанному наборі.
Блискуча пісня 2
ЗАМОВИТИ! Коли я відчуваю себе важким металом
ЗАМОВИТИ! І я шпильки і я голки
ЗАМОВИТИ! Ну і я легко
Я ніколи не впевнений
Що потрібно,
Будь ласка, зв'яжіться з нами
3250Р. 3700Р.
Відновивши, співак ввійшов у мужність, а подальшу виставу пішов «драйв».
(Ведуться і далі, будь ласка, не звертайте увагу на миготливу червоною куля перед каркасом. На жаль, люди не завжди розуміють, що вони не тільки в кімнаті, а інші також хочуть виглядати на сцені і не на якомусь кулі.
П.С. Видавництво Я зробив простий фото. Звук був насправді дуже добре.
Після забору закинутого взуття вона продовжила.
На жаль, один з гостей вечірки танці дуже рясно в натовпі (хоча чому гість? Не гість, але хост вечірки! Це свято теж.
Ім'я Олександра.
Хлопець, до речі, був досить смішний, смішний. Це також (як вони використовуються, щоб сказати), що це самозайнято.
Вона сказала йому на сцені...