Втрата-зняття живо на відкритому повітрі

1,1 км За численними запитами ми зробимо виживання фунтанга з охороною, акро-східом і пилкою на взуття. Побоюючись від них (найбільш все буде присутній, немає багато піднятої руки).

2,2 км Візьміть смугу зі сталі D2. ( - сучасна інструментальна сталь, яка іноді називається "семі-стриманий". Має досить високий вміст хрому (12%), але його кількість не достатньо класифікувати цю сталь як нержавіюча. Незважаючи на це, з точки зору «корозійної стійкості», вона набагато перевищує будь-яку вуглецеву сталь. Він також має високу міцність, що дозволяє зберігати ріжучий край протягом тривалого часу.

3. У І відсмоктувати до подрібнювача. (для шліфування питань до компрад nikifor66, будь ласка, зв'яжіться)

4. Реалізація збору пилу.

5. Умань Детальніше

6. Жнівень Почнемо різання контуру.

р.

7. Про нас Давайте закінчуємо різання схеми.

8. У Щось виходить.

9. Навігація Важко зараження, 4 мм в батут, так що ведмедя знизиться, мозаїка на жовчі EXXXX.

10. З допомогою такої матері ми робимо отвори ... гемор удари, добре, ебать ці футани ...

44810434

11. Сталука відсмічена до струму цих бурів, сміється на іншому місці.

КСНУМКС.ФУОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

13.00 р. Виброхвост 10 на ручці.

14. Починаємо зменшити, змащувати тушку, але не вплине на функції виживання.

15.00 р. Ми приклеюємо ручку в секрет (на мій погляд, так званий) на алюмінієвій трубі, не схожий на код прилипає. Я хотів заспокоїти на відкритому повітрі, я вдарив ручку молотком після склеювання, я мертвий !!! Тупанул повинен бути знятий для чіткості.

16.00 р. Ми робимо це в ручці.

17.00 р. Спробуйте.

166162р.

18 років Підготовка до склеювання.

999 р.

19.00 р. Клей, затягнутий і забути на добу.

20. Результат.

21. Давайте пити ручку.

62.75

22. Фінал, не заточений ще.

р.

23. Я не продаю, не даю, не робіть замовлення.

24.

25.

26.

р.

27. Я забув, щоб взяти картину скабарда, шкода.

28. Підвіска коротша для мережних майстрів.

29.

р.

30.

31.

32. на це все спасибі за вашу увагу, кожен удачливий, чекаючи коментарі реальних виживання...