462
Чи знаєте ви, що це триптих?
Магнітогорський пам'ятник «Реар-Фронт» був першим масштабним пам'ятником, зведений в СРСР на честь подвиги задніх робітників і є фінальною скульптурою великого триптового (три пам'ятники об'єднані спільною темою), що включає в себе відомий Волгоград «Матланд Caller», а «Солдер'є-Лібератор» з Берліна Треповського парку. Не існує аналогів цього триптиху в світі, звичайно, не більше.
Чому це був магнітогорськ, який отримав честь стати першим російським містом, де зведений величний пам'ятник працівникам задні. За статистикою, кожна третя оболонка і кожен другий танк був виготовлений з магнітогорської сталі. Звідси символізм пам'ятника: заводський працівник, що стоїть на Сході руки ковані меч до фронт-лінійного солдата на заході.
р.
Пізніше «це меч» піднімається на Мамаєв Курган «Матиленд», де фактично настала точка повороту в Війні.
«Варріор-Либератор» знижує його на лаштиці, завершуючи поразку фашистської Німеччини. Все красиво, символічно і логічно.
Габаритний зображення
Він був піонером, членом Комсомоль, і цей факт тепер був відкритий.
Я думав, що я поділився з вами.
Чому це був магнітогорськ, який отримав честь стати першим російським містом, де зведений величний пам'ятник працівникам задні. За статистикою, кожна третя оболонка і кожен другий танк був виготовлений з магнітогорської сталі. Звідси символізм пам'ятника: заводський працівник, що стоїть на Сході руки ковані меч до фронт-лінійного солдата на заході.
р.
Пізніше «це меч» піднімається на Мамаєв Курган «Матиленд», де фактично настала точка повороту в Війні.
«Варріор-Либератор» знижує його на лаштиці, завершуючи поразку фашистської Німеччини. Все красиво, символічно і логічно.
Габаритний зображення
Він був піонером, членом Комсомоль, і цей факт тепер був відкритий.
Я думав, що я поділився з вами.