Факти від життя. Ван демп.

Офіційне найменування адресного об'єкта: Жан-Клод Ван Дамме
Кар'єра: актор, продюсер, сценарист, редактор, директор
Вирощування: 1.78м
Дата народження: 1960-10-18
Жанри: дія, трилер, драма

Перш ніж грати в спорт, Van Damme вивчав класичний балет протягом п'яти років.
Першу основну роль Вана Дамма було в 1986 році «Не відступати і не дати,» заробивши його $250. Після того, як він перевозився російським винищувачем Іваном Грушинським. Він був найнятий на одному стані: змінити його ім'я. Жан-Клод Ван Варенберг став Жан-Клод Ван Демдом. У пам'яті померлого друг-каратиста Бельгійка каратеста Руді Ван Дамме.

Західний прес часто відноситься до Van Damme як Мускули Брюсселя. У бельгійському акценті звучать актор. У одному з перших інтерв'ю Жан-Клод розповів журналістам, що він любить страви з морепродуктів, а особливо мідії в Брюсселі. На англійському, мідії написані і звуки майже люблять м'язи. Репортери не розібралися і миттєво присуджували Van Damme тепер всесвітньо відомий нік.

Він не схожий на американський продукт. Ресторани зазвичай замовляють папугу тушковане або тушкове кінне м’ясо з салатом з морепродуктами.

За власним прийомом Ван Дамме почав викладати англійську на телебаченні, переглянувши дитячу анімаційну серію «Блантстони». На додаток до англійської та рідної Flemish він також говорить французькою, іспанською та німецькою мовами.
Самий «любний» період в житті знизився в середині 90-х років. Саме тоді, у списку любовних перемог Ван Дам увійшли княгині Стефанія Монако, співак Кирила Мінгога та десятки найвідоміших молодих акторів. Найпопулярніші твори Жан-Клода Він мав п'ять з них.

У січні 1997 року Ван Дамме став власником титулу, характерного для Америки. Фільми присуджують йому звання «Холлівудські самі ноги». Серед жінок аналогічна честь була присуджена співачки Тіна Тернер.
Три рази поспіль він був номінований на премію MTV Movie Awards у номінації «Найпопулярніші люди» - 1992, 1993 та 1994.

Він з'явився в більш ніж 50 фільми. Найуспішніші з них: «Блодій Спорт» (1988), «Кікбоксер» (1989 р., «Карпентер» (1990 р.), «Подарунковий удар» (1991 р.), «Універсальний солдат» (1992 р.), «Податкові цілі» (1993 р.), «Час Патрол» (1994 р.), «Я. К. В. Д.» (2008), «Видаткові матеріали 2» (2012).

У дружніх відносинах з президентом РФ Володимир Путін, голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров та багаторазовий чемпіон світу з змішаних бойових мистецтв у важковагу Феодор Ємельяненко.

У 2010 році Ван Дамме взяв участь у голосуванні анімаційного фільму «Кунг Фу Панда 2», де голос прозвучав персонажем «Майстер крок».
Van Damme перетворилася на великі бутові фільми, такі як Street Fighter 2 і Sylvester Stallone. Остання відмова стверджує, що він не задоволений зображенням, запропонованим йому:
«Я попросив йому, що буде про фільм. Він сказав, що ви будете платити багато грошей. Але я не хочу почути про це, я хотів знати, що мій персонаж буде схожий. Він не міг пояснити нічого для мене... Ось чому я відмовився.

5 жовтня 2011 р. разом з актором Хіляром Леванком, скрипаллю Ванесою та співачкою Сілом, взяв участь у святкуванні міста Грозного, незважаючи на пересудження суспільства до бойкоту, ця подія викликала флерію критики за адресою.

У жовтні 2012 року в м. Андерлехт, м. Брюссель, резиденти дарували подарунок своєму вихованцю. Статуя знаходиться навпроти Західного торгового центру. Пам'ятник називають м'язи з Брюсселя. На ній Van Damme зображено в шортах для Тайського боксу, що стоять в бойовому пості. Пам'ятник виготовлений з бронзи і важить майже 1,5 тонн. Відомі бельгії приїхали до урочистого відкриття власної статуї.

У 2013 році він зірвав в епічній компанії Volvo про гладкість вантажівок. З 13 листопада на YouTube було представлено понад 20 мільйонів людей.

941751

Деякі його цікаві заяви:
Я волію їсти щось, що не має очей. Очі душа, і що душа навряд чи корисно для тіла.
Краще бути Брюссельський м'яз, ніж Брюссель ідіот.
Мій тіло виглядає тридцять і мій обличчя виглядає п'ятдесят. Але мені не доведеться ходити по голий, щоб виглядати молодше.
Весь момент моєї кар’єри буде днем до мене.
Я ніколи не розумію значення слова «стражний». й
У двадцять чотиримісному житті, крім тих, хто загинув на двадцять років.

Коли я був в тридцятому кіно, я сказав до себе, "Я ніколи не збираюся зробити фільм, що я не люблю знову. й
Проблема з найбільш культуристів полягає в тому, що вони тільки йдуть на скелястий, щоб побудувати м'язи. Але все, що виходить з цього тренування є величезною машиною з крихітним двигуном.
Будь-який, хто бореться з великою кількістю знає, що це кільце. Хто їсть багато, знає, що їжа. Я був одружений п'ять разів, тому я знаю, що жінки є.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я хворий і втомився від нього: три джмелі в повітрі, потім ви розбиваєте когось голову, а потім ви приземлитеся на стіл і скажемо, "Привіт, я Жан-Клод Ван Дум".
Не мій мати, ні мій батько коли-небудь назвав мене a Brussels м'яз. Моя мама казав мені Сіска. Це бельгійське слово для чого ви хочете вичавити. Мій батько назвав мене Жан-Клод, і я захопив його в той момент.
Життя... Ви просто відкриваєте двері на вулиці. Виглядаєте зліва, ви залишаєтеся правою, ви закривите жалюзі. Як довго це було? Один другий? Один і половина? Що таке життя.