Аутизм і любов

Коли син Россі Стенлі, Барнес, був виявлений лікарами як аутистика, вона проголошена, "О, ви не знаєте, що він нормальний для мене!"

Це була початкова точка проекту автора. Россі вирішив, що більшість людей просто не мають уявлення про лицях аутизму, про красу світу, як вона бачить хворі діти.

Моя мотивація полягає в тому, щоб зрозуміти і передати іншим основам естетичного сприйняття, на якому можна будувати любов і підтримку.
р.

Усі фотографії Розі опубліковані в книзі, яка була широко поширена в різних країнах світу. Вони надаються коментарями. Серед фотостудії, в яких замість людини – пластикові іграшки. З їх допомогою Россі показали, що аустика людина бачить світ по-різному.

Не завжди, що вони здаються. Моє син відчув у світі, де все перетворилося на нього. І він може виглядати в цій божевільності протягом тривалого часу. У світі немає звичайного замовлення, просто уявіть, наскільки важко це для нього!
р.

Ось казка про непристойну качалку. Якщо весь світ очікує вас стати качкою, і ви повинні бути лебеді, ви будете жити з низькою самооцінкою. І ви повинні захотіти себе, і ви намагаєтеся бачити світ. Ці шари емоції навчають велику внутрішню міцність. Не всі будуть.

Важко йому закінчити морозиво, він не бачить простір, як я бачив його, наприклад. І це навіть складно тримати його в руках, перед ним величезний світ, в якому морозивний крем займає мікрон.