552
Kate Bosworth на InStyle UK у вересні
Цього року актриса Kate Bosworth розповіла журналістам британського InStyle про підготовку до весілля. І тепер, через рік, красива блондинка повертається на сторінки глянцю, ставши основним характером випуску вересня InStyle.
31-річна актриса знімала для чохла журналу, яка включила її фотосесію, за яку Кате намагалася на нарядах від Miu Miu, Marc Jacobs і Мері Катрантзу. У інтерв'ю вона розповіла про бажання стати матір'ю.
Фотографія актора Макса Абадян.
Kate Bosworth на кришці InStyle UK у вересні
Останнім літом Кате заміжний режисер Михайло поль (режисер вже має 16-річну дочку з минулих відносин) і тепер готовий стати матір'ю:
Я не знаю, але михаїл і я буду жартівливим. Ми впевнені, що наші діти роблять багато цікавих речей.
р.
31-річна актриса знімала для чохла журналу, яка включила її фотосесію, за яку Кате намагалася на нарядах від Miu Miu, Marc Jacobs і Мері Катрантзу. У інтерв'ю вона розповіла про бажання стати матір'ю.
Фотографія актора Макса Абадян.
Kate Bosworth на кришці InStyle UK у вересні
Останнім літом Кате заміжний режисер Михайло поль (режисер вже має 16-річну дочку з минулих відносин) і тепер готовий стати матір'ю:
Я не знаю, але михаїл і я буду жартівливим. Ми впевнені, що наші діти роблять багато цікавих речей.
р.