Цитати з відомих жінок

Пост, присвячений котируванням від відомих жінок!
« » » » » » » » » » » » » » Найромантичніша ідея для вечора полягає в тому, щоб спостерігати захід сонця, завитий в руках.
Рані Мухерхе

«Ростер може згорнути добре, але курка кладе яйця. ?
- Маргарет Течер.

"Я завжди з нетерпінням чекаю на зустріч чоловіка, який має більше мозків, ніж мене.
Сальма Хайек

р.

« » » » » » » » » » » » » » Коли хтось любить вас, і коли ви зробите когось щасливим, ви раптом починаєте відчувати себе як найкрасивішу людину в світі.
- Анджеліна Джолі.

Якщо ви хочете довести щось до кого-небудь, довести його до себе першим.
Наталія Гударєва

«Я завжди мріяв знайти чоловіка, з яким я відчуваю себе маленькою дівчиною. Поки я зрозумів, що всі чоловіки люблять маленьких дівчат. й
- Мілла Євович.

« » » » » » » » » » » » » » Жінки говорять про любов і тримати мовчать про закоханих, чоловіків – навпаки: вони говорять про господині, але тримати мовчать про любов.
- Марина Цвєтаєва

« » » » » » » » » » » » » » Коли ви не можете досягти нічого протягом тривалого часу, коли ви повинні втратити все, що ви сподіваєтеся на більше і знову, ви поступово стаєте байдужими.
- Лана Дел Рей.
р.

«Тасте розвивається поступово. Я не хочу запросити на свій будинок на обід.
- Елізабет Тейлор.

« » » » » » » » » » » » » » Не варто шукати причини, коли є причина любові.
- Lara Fabian.

« » » » » » » » » » » » » » Ми не кидаємо бруд: ви можете пропустити ціль, але руки залишаються брудними.
- Дороти Паркер.
58747

"Я не розумію дівчат, які перемагають себе. Ви можете заборонити когось, але не самі.
- Мост Бардот

« » » » » » » » » » » » » » Так багато думати. Що ще можна змінити.
- Маргарет Мітчелл. Зігрів з вітром
р.

« » » » » » » » » » » » » » Коли ви відчуваєте себе погано, підніміть голову. Ви точно побачите сонячне світло.
Драже Баррімор.

« » » » » » » » » » » » » » Перша любов - тільки один раз в житті, і тільки вона залишається в пам'яті.
- Джессіка Сімпсон.

"Життя - коли жовтий - яскраво-жовті дерева, живі гіганти, і ви можете торкнутися до місяця рукою, коли є невидимий хлопчик серед друзів, а хтось явно живе під ліжком.
- Евеліна Хромченко

"Я не граю ігор, я завжди кажу вам, що на мій погляд. Покажіть сором'язливість для фольців. Якщо чоловік боїться своєї честики, то він не потрібен.
- Міла Куніс.
р.

« » » » » » » » » » » » » » Найпопулярніший подарунок Богу - це можливість симпатізації.
Мерил Стереп.

Я не хочу бути однією з тих, хто не може дозволити собі шматочок торта для свого народження.
- Кате Бекінсале

« » » » » » » » » » » » » » Минуле дуже часто болить до кришки, нерви. Я навчаю себе жити, що я зараз.
- Барбара Брильська

Якщо жінка вже пробачила чоловіка, вона не повинна нагадувати йому гріхів на сніданок.
- Марлен Дітріх

« » » » » » » » » » » » » » Не щастило людей, які є ревнощами, тому що вони допускають вас краще.
- Monica Bellucci.
6665451р.

« » » » » » » » » » » » » » Реальна краса - це внутрішня краса, вона походить від серця, в якому живе любов. Якщо це не випадок, навіть найсвіжіші риси обличчя не вдасться приховати емптяву душі, яка в кінцевому підсумку відповідає людям.
- Крістіна Акілера.

« » » » » » » » » » » » » » У нас є багато хороших, особливо для дітей.
- Принцеса Діана.

« » » » » » » » » » » » » » Немає кращого любові, ніж регулярна кава заварена своїми руками. Коли людина намагається, він не буде йти в будь-яку точку.
Софійський Лорен.

"Використовувати ваші мозок як спритно, як ваш порошок, а потім, можливо, вам не буде потрібно порошок.
Софійський Лорен.

« » » » » » » » » » » » » » Моя сім'я - моя сила і слабкість.
- Айшваря Рай
2394373

«Зимові жінки халяться чоловікам і деякими міркуваннями. Якщо ви на коклю, пам'ятайте: ваша кар'єра не прокинуться вранці, щоб сказати, що ви більше не любите.
- Леді Гага.

«Не може стояти вибухову суміш краси і інтелекту. й
- Шарон камінь.

Коли я запитав в інтерв'ю, як я можу впоратися з життєвими проблемами, я відповів, що почуття гумору врятував мене. Я не лежав.
- Єва Лонгорія

«Self-confidence – це наша найпотужніша зброя. й
- Бейонсе.

«У мене є силіконова бюстка і половина Голлівуду має штучні обличчя. й
- Памела Андерсон.

« » » » » » » » » » » » » » Дуже важливо, щоб завжди було приємно.
- Аліса Мілано.

« » » » » » » » » » » » » » Люди повинні бути довіреними і жити з відкритим серцем, просто не вимкнено голову.
- Лариса Гузеєва

« » » » » » » » » » » » » » Ви повинні бути впевнені, що ви хочете і хто ви. Мода не тільки краса, це підхід до життя. Важливо вірити в себе і бути міцним.
Adriana Ліма.

« » » » » » » » » » » » » » Щоб мріяти – прагнути до щастя, вірити, що не важливо, наскільки важко це може бути досягнуто, все буде точно, як ви мріяли!
- Наталія Орейро.

« » » » » » » » » » » » » » Люди, які приймають всі дрібниці до серця, найбільш здатні любити щирість.
- Наталі Портман.

"Лак є постійним бажанням використовувати шанс.
- Oprah Winfrey.