Моя поїздка до Криму на автомобілі

На хвилі патріотичних трендів відпустки 2014 року моя дружина та друзі вирішили провести в нашому Криму = Розтягнувши свої мозки, транспортний засіб вибрав свій улюблений автомобіль (чистий курс гольфу недостатньо для подорожі), зробив програму мінімальних відвідувань Кримської краси. Фінальний маршрут: Санкт-Петербург-Москва-Порт Кавказ-Порт Крим-Керч-Судак-Гурзуф, загальний пробіг для відпочинку був 5800 км. Ми мали 2 драйвери, тому маршрут був відносно простим.

Так, буде 28 фото з короткий опис, це не так швидко для мене, будь ласка, особливо хати не ламаються.

Моя поїздка до Криму на автомобілі р.

2,2 км Ми не знімемо фотографії на шляху – дівчата не хотіли б фотографувати, і ми зайняти перегляд радіолокаційної детектора і швидкості. Перша фото з входу в пором до порту Кавказу. Ми не знаємо, що ми застрягаємо в транспорті протягом 31 годин. Наприкінці цього кепа є пороми - джем трафіку 12 кілометрів.

3. У Під час стоячого перефарбовування сусідами - нормальні компанії для найбільшої частини. У міру того, як вони могли б врятувати температуру перекриття +30 і гасіння сонця. Низький лук німецьких інженерів для відмінного клімату в Волках. Під час стоячого руху для роботи кондея в машині було пригорнено третій танк. Плюс втекти з ручних штор сонця

4. У І зараз 31 година п'яти прибули до кінця, ми зустрічали 3 західні заходи. Тоді величезний грецький пором і пара вітчизняних працювали на поромі (20 автомобілів, проти 180 греків). Під час стоячого руху вагітні відключені люди на X5 і аналогічні автомобілі, що літають без черг, як на користь. Фрекс, нічого не сказати. На фото Йонас на завантаження ми отримали до Єїка

5. Умань Єйськ, внутрішній вигляд

6. Жнівень У Керчі прибули близько 2 ранку, втомлених і виснажених, тому пошук місця для сну підійшов просто - перше цивільне місце на 1 ніч. Я тільки знаходився з картиною місцевої кішки, тому що я не мав енергії до.

Моя поїздка до Криму на автомобілі (Багато)

7. Про нас Наступною зупинкою є курортне містечко Судак. Чудове місце, рекомендую всім. Не існує проблем з житлом в Криму - локальні тикони, дивлячись на машині з номерами Санкт-Петербурга, кисть під колесами з шаутами "Щодо недорого, на море, всі зручності !!!") Ми обрали будинок з власним двориком, 2 кімнати, 2 туалети і тераса для 1800 в день з компанією. 5 хвилин до моря пішки. Вид на двір.

8. У Поруч з нашим житлом була Генуя фортеця. Це красиве місце.

9. Навігація Я не люблю кішки, я люблю їх.

10. Що кажуть в Криму порожніх лічильників і нічого в магазинах - це повна брехня. Усе свято ми мали найсвіжіші продукти і відмінне пиво лише 20 je / пляшка.

11. Продукція локальна. Але банкомати дійсно трохи 1-2 для невеликого міста, тому потрібно мати готівку.

Моя поїздка до Криму на автомобілі Габаритний зображення

12. З Судаку ми проїдемо на незалежну екскурсію до Нового Світу (приміщення кримського човна) Ми побували на Golitsin Trail.

13.00 р. Плавання в чистому морі (звичайно, з червоним не можна порівняти, але ще)

14. Тоді ми побували виноробню з дегустацією (але я їдаю цей день і був у польоті)

15.00 р. Це буде приємно мати такий зразок в домашньому зібранні, але заспокійливий він не доступний.

16. Судак має активний нічний життя. Я рекомендую відвідати клуб Азія.

17.00 р. Далі в програмі заплановано західну зустріч на мисі Меган. Ігнорантно, вони наливають на нашу щітку до вершини ковпачки на дорозі тільки для підготовлених машин. Я проходив баланс між іржами і крутими скелями кілометра 2 до, але коли я побачила підйом на гальках 30 градусів, мій бордо зникнув і ми пішли вниз, залишаючи машину на стоянці і ходьба по берегу.

18 років У Криму багато старих, але дуже добре загартованих автомобілів (так милі глянцеві південні дівчата)

19. 4 дні в Судак приїжджаємо до кінця і повертаємо на дорогу. Гурзуф цей час. І на шляху ми припинили бачити водоспад Арпат, розташований в гірському горі. Ми піднімалися на гори близько години і на далекій точці, на водоспаді ми половили дощовим водоспадом, це було дійсно точку через можливість припливу, адже причепи, з якими ми прогулялися в гірські потоки.

20. Сам водоспад поганий розчарування.

21. Житло в Гурзуф було якомога простіше, як в Судак. Для 2 шин з боку, ми отримали в розпорядженні 3-кімнатної квартири з терасою для даху з видом на бухту, Артек і Аю-Даг. Хоча килим спочатку плутати нас в інтер'єрі.

22. Гурзуф Баня також має найчистішу воду. Ми взяли катамаран на Артек.

23. Окремо хочу виділити одне з обов'язкових місць для відвідування Криму – Mount Ai-Petri. У обох напрямках, але набагато краще замість підйому мотузки, піднятися на гірський серпентин на мікроавтобусі, гроші однакові, а враження – море. Вид Yalta з висоти 1234 метрів. І так, всі кримські татари живуть на Ай-Петрі, підготуються до інтриктивного Ервісу.

6911769

24. 15 років тому він відпочивав з матір'ю в Ялті, потім ще українською і відвідав Мармурову печеру. З тих пір нічого не змінилося.) Так само не рекомендуємо їхати на свій власний транспорт, якщо джип, звичайно, 10 км дороги загинув підвіску мого гольфу.

25. Красиві утворення в печері. До речі, після того, як поверхня божественно охолоне, близько +16 градусів.