534
Лето. Кама. Федер.
Ви знаєте, я втомився від всієї цієї політики в ЯП, тому я вирішив розповісти вам на власний ризик про риболовлі годівниці на річці Кама. Неважливо сказати, де з’явилася назва мого міста Нижньогокамськ?
18 зображень.
Світанок на річці. Що може бути краще для рибалки?
2,2 км Тут настає робоче місце. У мене немає авто. Ось чому є так кілька зубців.
3. У І це мене перед баржею. Вид прохолодного!
4. У Печерявий каша + моласи і доповнює продукти від вітчизняного виробника. Для того, щоб привернути до точки лову брелоку і було так багато великих дробів у приманці.
5. Умань Перша риба, як завжди, густера. Справжній рибний локус!
204250Р.
6. Жнівень
7. Про нас Вони дали тягу... ви повинні рухатися ближче до берега і покласти живильники більше ваги.
8. У З'явився потік і було більшою рибою. Ось перша виразка.
9. Навігація Рука!
10. Але він не був єдиним стоячим на місці. Зловили рибу.
11. Але ось язик... тут він сьогодні!
12. На поході 0.10 мм. такі ручні люди перетягують одне задоволення! Фантастика просто співає!
13.00 р. Головною проблемою є стрімко зростаюча вода. Ви повинні постійно підніматися вище і вище.
14. Так, коли немає ніде йти, ви повинні зупинити це цікаве рибальство. Я подумав, що я зловив деякі риби.
15.00 р. В результаті 5 900 грам риби захопили в 3,5 години чистої риболовлі. Здається, щоб зробити добре.
16.00 р. Всі солоні.
17.00 р. Трьох з більших посолів засохли.
18 років Що я хотів сказати з цим повідомленням:
Навіть в місті ви можете розслабитися і рибу. Будемо раді! І ви знаєте, як приємно це ловити подібні люди на тонкій стібці! Якщо ні, то обов'язково спробуйте!
Успіхів, всіх!
Я зробив!
18 зображень.
Світанок на річці. Що може бути краще для рибалки?
2,2 км Тут настає робоче місце. У мене немає авто. Ось чому є так кілька зубців.
3. У І це мене перед баржею. Вид прохолодного!
4. У Печерявий каша + моласи і доповнює продукти від вітчизняного виробника. Для того, щоб привернути до точки лову брелоку і було так багато великих дробів у приманці.
5. Умань Перша риба, як завжди, густера. Справжній рибний локус!
204250Р.
6. Жнівень
7. Про нас Вони дали тягу... ви повинні рухатися ближче до берега і покласти живильники більше ваги.
8. У З'явився потік і було більшою рибою. Ось перша виразка.
9. Навігація Рука!
10. Але він не був єдиним стоячим на місці. Зловили рибу.
11. Але ось язик... тут він сьогодні!
12. На поході 0.10 мм. такі ручні люди перетягують одне задоволення! Фантастика просто співає!
13.00 р. Головною проблемою є стрімко зростаюча вода. Ви повинні постійно підніматися вище і вище.
14. Так, коли немає ніде йти, ви повинні зупинити це цікаве рибальство. Я подумав, що я зловив деякі риби.
15.00 р. В результаті 5 900 грам риби захопили в 3,5 години чистої риболовлі. Здається, щоб зробити добре.
16.00 р. Всі солоні.
17.00 р. Трьох з більших посолів засохли.
18 років Що я хотів сказати з цим повідомленням:
Навіть в місті ви можете розслабитися і рибу. Будемо раді! І ви знаєте, як приємно це ловити подібні люди на тонкій стібці! Якщо ні, то обов'язково спробуйте!
Успіхів, всіх!
Я зробив!