969
15 котирування від don Juan
1,1 км Як це мрія. Не дивлюся і не дивиться на екзамени.
2,2 км Не пояснюйте занадто багато. Коли ви поясните, чому ви не можете це зробити, або це, ви дійсно apologizing for your shortcomings, сподіваючись, що ті, хто слухає вас буде свого роду і пробачте їх.
3. У Щоб отримати найбільшу кількість життя, людина повинна мати можливість змінити. Найважче, що треба змінити.
4. У Я ніколи не божевільний у всіх. Немає нічого, що заслуговує на мій відгук. Якщо ви відчуваєте, що їх дії важливі. Я не відчував нічого подібного,
5. Умань Завжди пам'ятайте, що шлях є тільки доріжка. Якщо ви відчуваєте, що ви не повинні ходити на ньому, залиште його.
6. Жнівень Ви не можете зрозуміти мене прямо зараз через звички мислення, як ви шукаєте.
7. Про нас Якщо ви не любите, що ви отримуєте, змініть те, що ви даєте.
8. У Головною перешкодою для більшості людей є внутрішній діалог. Коли людина дізнається, щоб зупинити її, все стає можливим. Найкрасивіші проекти стають фантастичними.
9. Навігація Люди, як правило, не розуміють, що в будь-який час вони можуть викинути все з життя. Час. Відразу.
10. Єдиний воістину компетентний радник, який ми померли. Кожен раз, коли ви відчуваєте себе, як речі йдуть погано, і ви на межі згортання, ввімкніть ліворуч і попросіть смерті, якщо це правда.
11. Кожна людина йде самостійно. Якщо ви щасливі, це ваш шлях. Якщо ви відчуваєте себе поганим, ви можете вимкнути в будь-який час, незалежно від того, наскільки ви йдете. І це право зробити.
12. Весь наш час і всі наші енергії, щоб подолати ідіозність в собі.
13.00 р. Рекомендую! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кількість робіт, необхідних у першому та другому випадку, є однаковою!
14. Щоб стати чоловіком знань, необхідно бути воїном, не хворою дитиною. Боротьба не відмовляється, не скаржавшись, не відступаючи, поки ви не бачите. І все це просто зрозуміти, що немає нічого в світі, що має значення.
15.00 р. Що ви робите прямо зараз може бути ваш останній акт на землі. У світі немає сили, які можуть гарантувати вам, що ви будете жити ще однією хвилиною.
Для магій, невтомності не є жорстокістю. Неспроможність – протилежність самотності та самоімпортності. Неспроможність – субрий.
Карлос Кастанда, Потужність силосу