1012
Флорида відпустку
Під час святкового сезону я хочу поділитися моєї поїздки в Флорида.
Вони запрошують мене відвідати Майямі і побачити Флорида.
Чому я не думав. Заповнивши анкету на сайті embassy, взяв фотографію, оплачується всім, що потрібно сплатити, і пішов до консульства. Попри свій досвід, все пройшло плавно, а через три дні я отримав мій паспорт, до речі, віза була надана протягом трьох років. Залишилося купити квитки, немає кистей, так як тенденція цінових рухів така: місяць - два до очікуваної дати вильоту, ціни максимально високі, 10 днів до вильоту (на ніч московського часу) Західні авіакомпанії роблять продаж і тут головне - встигнути. Рейс назад вартість 59 тис. рублів, що небагато за липень.
Так ми літаємо з Іберією. Покупка квитків незалежно від країни візиту, рекомендую замовлення кошерної їжі, порції більш стандартні і багато тастер.
р.
1,1 км
Прибуваючи в Майямі вранці, ми радіємо дуже вологим і теплим повітрям, а також нашим друзям з холодним какером і ясенами, американський альтернатива хлібу, солі. Добре, після довгого рейсу не поганий.
Цей дивовижний вид на канал відкривається з квартири, де я залишився.
р.
До пляжу! океан чекає наших блідих тіл Пляжі очищають і вирівнюють пісок щоденно, берегова лінія ... так, що писати себе! Краса.
2,2 км
Після багато ванн, підійшов час вечері, і він був тільки необхідним для шлунку, щоб співати його серенадом, ми пішли в барбекю. Друзі, мармур яловичий стейк є щось ...
З нічним падінням в Майямі, вся партія голови до Ocean Drive.
Я не збираю ніяких пристойних фото, але нічого, пейзажі було веселіше. Ми пішли на острів Key West, обравши будинок водою заздалегідь, як човен був витяг за нами. Ми
Інтер'єр дуже хороший, два номери, вітальня, кухня і два санвузли.
3. У
4. У
5. Умань
Дайте риболовлю! Я покажу вам про риболовлі тут, як з ловом, так і з підводною гвинтівкою. Стріляти весь процес на фліпперах
р.
6. Жнівень
2932940 Р
7. Про нас
Це те, що година риболовлі виглядає так.
Сам острів - велике село з дикими курчатами, які прогуляють вулицями і величезною кількістю відпочиваючих. Не сумнівайтесь, що ви знаходитесь на півдні Америки.
4498099
8. У
Кінотеатр з 1928 року
150680.
Місцеві бургери та фрейки По суті, всі дуже доброзичливі і дружні люди.
9. Навігація
10.
Р
Після трьох днів на острові ми повертаємо в Майямі. У нас є один день, перш ніж залишити на Орландо і прийняти рішення про оренду вертольота для екскурсійного туру. Вартість залежить від маршруту, ми обрали середню тривалість і оплачується $450 для вертольота.
Дивитися дивний! Це мій перший рейс вертольота, сподіваємось не мій останній.
Великі дороги і з'єднання не змогли оцінити.
Ще кілька фото з прогулянки по місту... Лоти красивих автомобілів
178341
12.
"Я зробив це з того, що було."
Шпильки на вогнепальної точки
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
р.
Аквапарк не представляє нічого особливого, у вихідні, величезні черги для гірок.
Тепер для десерту! Універсальні студії вражають мене, шоу дивують пам'ятки.
Не можна сказати, і ще більше, щоб передати емоції, я просто хочу, щоб ті, хто не був відвідати цей казковий світ розваг і я прикріплюю фотографії для ґрунтовки.
1170237
14.
15.00 р.
16 мар
17.00 р.
18 років
Автомобілі, всі оригінальні (на вітрове скло, підписана дата виходу та коротка інформація про модель)
І цей автомобіль не повинен бути представлений любителям кіно.
Трансформатори студії
Це монстр, збираючи фотографії з туристи, що він заробляє для олії.
Все нове шоу Гаррі Поттера, час очікування в лінії 150 хвилин. Усе місто було побудовано з відтвореними вулицями з плівки, торговими магазинами не тільки прикрасами, але і операційними магазинами, де можна купити сувеніри.
20.
21.
22.
Не менш цікавий атракціон присвячений анімаційному серіалу Сімпсони. У місті є можливість їсти бургер і пити пиво Duff. Що я насправді зробив.
23.
24.
Я мав М. )
Інтер'єр представлений докладно, як і в мультфільмі.
У Сполучених Штатах вони люблять їсти, і вони роблять це чудово, ми всі знаємо його.
Існує багато їжі і це дешево, як $8 бургер. Завжди подається з порцією картоплі.
Напої практично безкоштовні, ви платите, перш ніж ви лопалися.
Я не повторю.
Хто піклується про фотографії з магазину гранат?
Повернувшись з Орландо, ми пішли на плаваючу подорож на цій краси:
...
У Майямі практично кожен має водний транспорт, транспортний засіб на воді не менш інтенсивний, ніж на дорогах.
Також в Fortloderdale і Miami є порт, де такі монстри йдуть щодня:
...
Це всі приватні яхти, гідні ... краще не знати і сну звук.
Після прогулянки на човні ми йдемо на пікнік. Обладнані місця біля пляжу, з столиками і грилями, є також туалети і душові кабіни на території. Це $6 за автомобіль.
Я ча...
...
...
Пляжі повністю огороджуються клатчі черепахи яйцями.
Я не зустрілася з кішками, але є все! Достатньо погода і спекотне свято.
Вони запрошують мене відвідати Майямі і побачити Флорида.
Чому я не думав. Заповнивши анкету на сайті embassy, взяв фотографію, оплачується всім, що потрібно сплатити, і пішов до консульства. Попри свій досвід, все пройшло плавно, а через три дні я отримав мій паспорт, до речі, віза була надана протягом трьох років. Залишилося купити квитки, немає кистей, так як тенденція цінових рухів така: місяць - два до очікуваної дати вильоту, ціни максимально високі, 10 днів до вильоту (на ніч московського часу) Західні авіакомпанії роблять продаж і тут головне - встигнути. Рейс назад вартість 59 тис. рублів, що небагато за липень.
Так ми літаємо з Іберією. Покупка квитків незалежно від країни візиту, рекомендую замовлення кошерної їжі, порції більш стандартні і багато тастер.
р.
1,1 км
Прибуваючи в Майямі вранці, ми радіємо дуже вологим і теплим повітрям, а також нашим друзям з холодним какером і ясенами, американський альтернатива хлібу, солі. Добре, після довгого рейсу не поганий.
Цей дивовижний вид на канал відкривається з квартири, де я залишився.
р.
До пляжу! океан чекає наших блідих тіл Пляжі очищають і вирівнюють пісок щоденно, берегова лінія ... так, що писати себе! Краса.
2,2 км
Після багато ванн, підійшов час вечері, і він був тільки необхідним для шлунку, щоб співати його серенадом, ми пішли в барбекю. Друзі, мармур яловичий стейк є щось ...
З нічним падінням в Майямі, вся партія голови до Ocean Drive.
Я не збираю ніяких пристойних фото, але нічого, пейзажі було веселіше. Ми пішли на острів Key West, обравши будинок водою заздалегідь, як човен був витяг за нами. Ми
Інтер'єр дуже хороший, два номери, вітальня, кухня і два санвузли.
3. У
4. У
5. Умань
Дайте риболовлю! Я покажу вам про риболовлі тут, як з ловом, так і з підводною гвинтівкою. Стріляти весь процес на фліпперах
р.
6. Жнівень
2932940 Р
7. Про нас
Це те, що година риболовлі виглядає так.
Сам острів - велике село з дикими курчатами, які прогуляють вулицями і величезною кількістю відпочиваючих. Не сумнівайтесь, що ви знаходитесь на півдні Америки.
4498099
8. У
Кінотеатр з 1928 року
150680.
Місцеві бургери та фрейки По суті, всі дуже доброзичливі і дружні люди.
9. Навігація
10.
Р
Після трьох днів на острові ми повертаємо в Майямі. У нас є один день, перш ніж залишити на Орландо і прийняти рішення про оренду вертольота для екскурсійного туру. Вартість залежить від маршруту, ми обрали середню тривалість і оплачується $450 для вертольота.
Дивитися дивний! Це мій перший рейс вертольота, сподіваємось не мій останній.
Великі дороги і з'єднання не змогли оцінити.
Ще кілька фото з прогулянки по місту... Лоти красивих автомобілів
178341
12.
"Я зробив це з того, що було."
Шпильки на вогнепальної точки
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
р.
Аквапарк не представляє нічого особливого, у вихідні, величезні черги для гірок.
Тепер для десерту! Універсальні студії вражають мене, шоу дивують пам'ятки.
Не можна сказати, і ще більше, щоб передати емоції, я просто хочу, щоб ті, хто не був відвідати цей казковий світ розваг і я прикріплюю фотографії для ґрунтовки.
1170237
14.
15.00 р.
16 мар
17.00 р.
18 років
Автомобілі, всі оригінальні (на вітрове скло, підписана дата виходу та коротка інформація про модель)
І цей автомобіль не повинен бути представлений любителям кіно.
Трансформатори студії
Це монстр, збираючи фотографії з туристи, що він заробляє для олії.
Все нове шоу Гаррі Поттера, час очікування в лінії 150 хвилин. Усе місто було побудовано з відтвореними вулицями з плівки, торговими магазинами не тільки прикрасами, але і операційними магазинами, де можна купити сувеніри.
20.
21.
22.
Не менш цікавий атракціон присвячений анімаційному серіалу Сімпсони. У місті є можливість їсти бургер і пити пиво Duff. Що я насправді зробив.
23.
24.
Я мав М. )
Інтер'єр представлений докладно, як і в мультфільмі.
У Сполучених Штатах вони люблять їсти, і вони роблять це чудово, ми всі знаємо його.
Існує багато їжі і це дешево, як $8 бургер. Завжди подається з порцією картоплі.
Напої практично безкоштовні, ви платите, перш ніж ви лопалися.
Я не повторю.
Хто піклується про фотографії з магазину гранат?
Повернувшись з Орландо, ми пішли на плаваючу подорож на цій краси:
...
У Майямі практично кожен має водний транспорт, транспортний засіб на воді не менш інтенсивний, ніж на дорогах.
Також в Fortloderdale і Miami є порт, де такі монстри йдуть щодня:
...
Це всі приватні яхти, гідні ... краще не знати і сну звук.
Після прогулянки на човні ми йдемо на пікнік. Обладнані місця біля пляжу, з столиками і грилями, є також туалети і душові кабіни на території. Це $6 за автомобіль.
Я ча...
...
...
Пляжі повністю огороджуються клатчі черепахи яйцями.
Я не зустрілася з кішками, але є все! Достатньо погода і спекотне свято.