Мій ремонт. Цього разу спальня.

Так, продовжуючи старі теми, оновлення спальні в лінії. Якщо ви оцінюєте час, ймовірно, 3-4 місяці він все тривав, поки він не працює швидше. Так, як звичайно, все починається з збивання потворної штукатурки.

31 фотографії.

Тримайте удар. Перфоратор дещо полегшує процес, але злегка мелений - і занадто великі шматки розірвати, захопивши навіть стелю. Вентилятор в стіні. Те ж саме було в дитячій, там було тільки шпалери, після чого прийнято рішення про пилку. Укладання біля рота каналу просто фантастичний.

Попередні власники, як правило, дивні, але чому фарбують стіни приміщення з будь-яким тут, незнімають.

Гарбаж на підлозі розмножується. Частково обштукатурюють стіну, прорізають через дріт, розетки.

Це рожевий візерунок. Просто простягається до підлоги, прикріплюється до стіни з парою шурупів і перфоратором свердлять розетки на рівні.

Майбутні розетки і вимикачі на тумбі.

Друга тумбочка буде мати аналогічні розетки і перемикач.

Тут є телевізор. Для нього 2 розетки для 220v, 1 ТБ розетки і подвійного гнізда для локальної мережі.

Це дійсно цікаво. На стіні була тріщина. Я розтріскував її трохи, цегла випала з стіни і що ви думаєте, це вихлопний канал на кухні.

Всі копчені, якщо ви шукаєте уважно, ви можете побачити кухню з тієї сторони.

Мій ремонт. Цього разу спальня. р.

Пробиваємо отвір над дверима в коридор, вставляємо трубу для електропроводки. З розміром труби не здогадувалося - ледь потім всі дроти були фаршировані, необхідно взяти трубу один раз і половину в області ділянки більше ...

З коридору...

Це дуже зручно. Магнітний браслет на руці. Для того щоб не зберігати гвинти в роті або кишенях - завжди під рукою.

З іншого боку, я був комфортним тримачом стяжки, коли проводи на стелі були закріплені, незамінна річ.

Я відпустив кабелі. Слабкий струм першого.

Потім потужність.

Будинок Spiderman: Далі все зникне за стелю стеля.

Тюльпан кабельних форм на вході. Він буде перетягувати через трубу через стіну в коридор, до майбутнього щита.

Не залишилося фото, зібрані всі кабелі в турнікеті, змащують маслом і перетягують через - це робота ...

Кабелі вийшли з боку коридору...

Після цього з другом з двох сторін, один кабель був перетягований, я відштовхнув від спальні, він витягнув з коридору.

На одній стіні вкрито всі фольги.

І на іншому...

Кабелі на стелі, проводка вже на стелі, старі проводки вирізаються.

Ви можете уявити телевізор, який буде вішати тут.

Давайте потрапити на шпалери. Стіна один раз...

Стіна два ...

І фото стін три і чотири не знайшли, або не фотографували, або втратили в переважності Вінчестера. Стеля простягається.

І знову, різкий стрибок - фотографії були обов'язково, але не змогли знайти (((())) Як результат, ось що сталося:

І це:

546193

Ну, для насіння, щоб говорити, скоро я розповім про те, як я зробив гардероб, який обійдеться мені менше 15 Т. Р.

Додано до [mergetime]1406612627[/mergetime]
Це все сьогодні, вже в даний момент знесення стін між кухнею і вітальнею, будівництво декоративного каміна і багато іншого – як я закінчую, я виведе...