Колеса 4х4

Дизайнер цього монстра Євгена Даниліна. Давайте подивимося, що він написаний про його ровер.
Я закликав всіх своїх саморобних ремесел «Калістрати» (на честь легендарного поствоєнного ковалю - поляка) Я завжди хотів зробити транспортер.
Щось між ГАЗ-66 та ГАЗ-69. І був Gazik - більше 69 з шістьма в рядку я не пам'ятаю бренда.
Продовжити читання в кінці повідомлення.

Колеса 4х4

Колеса 4х4

Колеса 4х4

Колеса 4х4 Габаритний зображення

Колеса 4х4

Колеса 4х4

Колеса 4х4

Колеса 4х4 р.

Колеса 4х4

Колеса 4х4

Колеса 4х4

Колеса 4х4

Колеса 4х4 р.

Колеса 4х4

Колеса 4х4 р.

Колеса 4х4 р.

Колеса 4х4

Колеса 4х4

А щоб не просто помилуватися, але зареєструватися і працювати в екстремальних умовах, щоб показати свої видатні можливості. Ставка.
Залізо є тільки вітчизняними, доступними, дешевими, некваліфікованими. Двигун тільки трактор з великим моментом внизу, а потім був виправданий. Я був.
Я кинувся все - і ягняти і педалі не вдалося, і він звернув мене з абіса на невеликому і не глухому. Для шасі немає альтернативи - тільки
UAZovskoye з зубчастими мостами. Я лікую радянські транспортні засоби різних класів з великою повагою, тільки радянська якість була звичайно вища, ніж російська.
Вишуканий шедевр. думки 60-х. Немає нічого, що Америка купила великі партії. Це найсучасніший автомобіль сьогодні. Niva є глобальним брендом, коли
У 77 р. німці приймали те, що вони могли засніжені зими, вони не мали нічого подібного. UAZ - деякі місти, які редукують, звичайно охолоджують
Лапланди, але вже трактори з зовнішніми залученнями, а коза має щось між собою. Автомобіль є одним з кращих в світі в своєму класі.
Газ-66 - монстр 64-го століття. Не поступається молоці 92-го в Шишизі - це легенда з літерою столиці!
Я переконався, що на слабких ґрунтах монстри поступаються світлій машині і не вдалося. Вага йде.
Ви знаєте, але в глибокому снігу вони люблять бульдозери, а їхні легені ховаються. І ось щось між.