Колеса 4х4

Дизайнер цього монстра Євгена Даниліна. Давайте подивимося, що він написаний про його ровер.
Я закликав всіх своїх саморобних ремесел «Калістрати» (на честь легендарного поствоєнного ковалю - поляка) Я завжди хотів зробити транспортер.
Щось між ГАЗ-66 та ГАЗ-69. І був Gazik - більше 69 з шістьма в рядку я не пам'ятаю бренда.
Продовжити читання в кінці повідомлення.

Габаритний зображення

р.

р.

р.

р.

А щоб не просто помилуватися, але зареєструватися і працювати в екстремальних умовах, щоб показати свої видатні можливості. Ставка.
Залізо є тільки вітчизняними, доступними, дешевими, некваліфікованими. Двигун тільки трактор з великим моментом внизу, а потім був виправданий. Я був.
Я кинувся все - і ягняти і педалі не вдалося, і він звернув мене з абіса на невеликому і не глухому. Для шасі немає альтернативи - тільки
UAZovskoye з зубчастими мостами. Я лікую радянські транспортні засоби різних класів з великою повагою, тільки радянська якість була звичайно вища, ніж російська.
Вишуканий шедевр. думки 60-х. Немає нічого, що Америка купила великі партії. Це найсучасніший автомобіль сьогодні. Niva є глобальним брендом, коли
У 77 р. німці приймали те, що вони могли засніжені зими, вони не мали нічого подібного. UAZ - деякі місти, які редукують, звичайно охолоджують
Лапланди, але вже трактори з зовнішніми залученнями, а коза має щось між собою. Автомобіль є одним з кращих в світі в своєму класі.
Газ-66 - монстр 64-го століття. Не поступається молоці 92-го в Шишизі - це легенда з літерою столиці!
Я переконався, що на слабких ґрунтах монстри поступаються світлій машині і не вдалося. Вага йде.
Ви знаєте, але в глибокому снігу вони люблять бульдозери, а їхні легені ховаються. І ось щось між.