Принцеса водіння комбайна

Десять місяців року, Наталія Бракоренко навчається в університеті, пофарбує її нігті, розміщує фотографії на ВКонтакте і йде на дискотеку. вона живе нормальним життям дівчини. Усі зміни у липні, коли починається чищення країни. У цей час дівчина разом з батьком Олександром, сидить в кабіні збирача і йде в поле для збору врожаю. У цьому складі дует працює на четвертий рік поспіль, кожен раз для рідного ТРЦ «Дефір країни» не менше тисячі тонн зерна. Ми пішли на Ретицький район, зустрілися з незвичайним екіпажем і дізналися справжню ціну хліба.
- Чотири роки тому мій батько запропонував йому піти в якості помічника збирача, добре, я погодився, Наталя говорить без шляхів.

Дівчина погодилася на таку пригоду, бо вона знала, що вона справляється. Після того, як вона, як і всі школярі, було запропоновано освоїти професію перукаря або продавця, Наталя вирішила, що було якомога ближче до неї. В результаті разом з сертифікатом школи отримав ліцензію трактора категорії А. Тепер жарти: «Щодо генів полум’я». й

- Дад на полі 25 років. Як він прийшов з армії, тому він ковтнув, потім бере хліб. І як помічник-аматор, він працював батьком з 10-го віку. Я прийшов до професії пізно, 17 см. Наталя.

Олександр не приховує свою гордість в дочку. Він пам'ятає, як він використовується для роботи в парах з чоловіками - все неправильно.
до Це мій кров, мій дорогий чоловік. Довірте свою сім'ю, як ви робите. На полі дуже важлива довіра. Коли є довіра, то робота суперечить, стверджує комбайн.

Наталя помітить, що батько її кидає, після усього, тільки дочка. Однак ніхто не скасував своїх обов'язків.
до Графік роботи дня: п'ять відсотків, а якщо немає роси, то на шість годину ми заправимо - і на полі. Ми отримуємо будинок в 11:00, майже зносимо їх. Міцність досить вимити і красти до ліжка. Так само вранці. Кожен день без вихідних.

3250Р. 3700Р.

Сьогодні, погодні прогнози повідомили, що на вулиці +34, але поруч з гарячим обладнанням з сонця вони перетворюються на всі +50. На бункері, де помічник зернозбирального комбайна повинен сходити кожен раз, а потім розподілити зерно, він навіть гарячий.

Пил піднімається реапером миттєво покриває весь організм, забивається в ніс і нарізає очі. Настоянка ще ускладнює вже складне життя пекарні.

Але Наталія знає, що вона страждає. Минулого року, за місяць і половину, вдалося заробити 12 млн. білоруських рублів. Я купила фотокамеру і я все одно маю одяг. батько, як голова екіпажу, оплачується двічі на стільки. Кошти величезні за місцевими стандартами. Але якщо ви використовуєте його як щомісячну зарплату. У сім'ї Бракоренко, а також в інших механізованих сім'ях, зароблених грошей відбувається по-різному.
до Ми купуємо дітей, які потрібні 1 вересня, частина піде на ремонт будинку, а відпочинок буде перенесено. Ви не знайдете багато роботи взимку. Ви повинні жити для чогось, говорить Олександр.

Принцеса водіння комбайна р.

У цей момент збиток чути кудись перед. Не сильний, але деякі неприємні наслідки. На барабані зрізаної камери, відповідальної за отримання зерна. Немає нічого робити на полі з такою несправністю. Походимо в двір. На чолі екіпажу кілька нудних годин очікування, поки від Гомель принесе необхідну деталь.

Прорив зернового комбайна для механізатора – найнеприємніша річ у світі. Година непросто.
Олександр повільно готує обладнання для ремонту. Його дочка знаходиться поруч. Дівчина розповідає про те, як вона любить рідне село і що коли вона випускників з Гомельського університету, вона обов'язково поверне додому.
- Я люблю свою Будку (ім'я села). Молода людина намагається переїхати звідси, щоб Речіца або Гомель, і все добре з мене тут. Я отримую диплом – Я буду працювати в школі як вчитель білоруської мови, і влітку я буду вийняти хліб.

Якось про поломку збирача дізналися дружину Олександра та матері Наталії Надії. Жінка збиралася другу за ювілей. Так що вона була одягнена (і вона була в елегантній сукні) сіла на її велосипеді і поспішала підтримати її сім'ю. Вона працювала в екіпажі протягом декількох років з чоловіком. Він знає про проблеми збирання врожаю. За цей час вже прибули нові деталі.

Без кокеттри і непотрібних слів, жіноча частина сімейства Bracorenko працює ключі, проходи та молотки. Що б це було, і в півгодини зернозбиральний апарат готовий до нових перемог у полівах.

3250Р. 3700Р.

Надія з спокійною душею йде на ювілей, а Наталя та Олександр – у полі. Але, перш за все, у нас є вечеря. Харчові комбайни, звичайно, не "Роллтон", але справжня їжа. Жінка з салону "ПАЗІКА" не шкодує про те, що кладуть величезні порції плову на тарілки в с. - рис з величезними шматочками м'яса.

Я не хочу, щоб перейти в поле пилу після цього. Але я не хочу нічого.

до До тих пір, поки немає погодних умов, потрібно працювати і працювати, тому що ви не знаєте, що погода буде завтра. І цей рік врожай хороший, це варто, він не пішов в будь-яку точку. Так все в руках, дочка Олександра.

Джерело: gomelnews.onliner.by