Михайло Жаванецький в Києві: Я прийшов на таку ворожу країну.

Ви можете стріляти Жванецький на сцені тільки в перші п'ять хвилин. Відчувалося, що сам Михайло Михайлович, вийшов на громадськість, був трохи жорсткою і напруженою. Неймовірно відкрив свою знамениту бюлетеню, вивів з неї рукописні листи, викладали їх на стіл.

І перші слова після того, як нащадний аплаз, письменник сказав навіть сумно:

Я прийшов на таку ворожу країну. Але мені не доведеться боятися – я відвертаю радіо і телебачення довго тому, що так і весело.

------------
Після майже двогодинного концерту, зал застосував стоячи, аудиторія здійснила квіти і привітала Жванецький на його останній 80-й день народження. І як звичайно, люди обговорили найяскравіші цитати з мови.

Перли від відомого сатирака

С ***

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Що друкується в демократиці - сказав в диктатурі. У диктатурі всі бояться питань; в демократії, відповідей. Під диктаторством є більше балету і анекдотів, і під демократією є більше поїздок і робберій. Під диктаторством, вони можуть бути забиті з вище, під демократією знизу, під замовлення з усіх сторін.

На правому шляху є три способи розвитку: стояти ще, лежати все ще і наші, щоб лежати.

Українці та Грузини, як молодят, хочуть жити окремо. Як батьки, росіяни хочуть жити з ними.

С ***

- Офіційні! Завжди пам'ятайте, що ви робите! Ви будете нагадувати пізніше, але це буде занадто пізно. Бізнесмен, завжди пам'ятайте, що ви можете спокійно залишити цю країну. Коли ви нагадуєте про це, ви залишите ебать там. Політиці завжди пам'ятають: наші люди п'ють з протесту. Після того, як ви зупините пити, ви не будете збережені!

С ***

Найгірша помста прощення.

Ваша дитина є першою особою, яка повністю залежна від вас, і ви не зможете привести їх.

до Сертифікат про народження. Є свідоцтво про смерть. Де свідоцтво про життя?

С ***

Якщо ви поставили випадкові з'єднання з одного боку ваги і хорошого коньяка на іншому, я б... Зачекайте, чому ставити їх на різні чаші?

Я був здоровим і я думав, що я хотів би, коли я хотів. І тепер я зрозумів, що я не можу запитати.

У гру закінчилися години до шоу.

Не поспішайте і все прийдеться. Тексти пісень, а це означає: Це все правда - Я більше не поспішаю.

С ***

до Чи є це аптека? Чи є у вас щось проти старших дітей?

У вас є цукровий діабет, ви не можете солодощів - залиште цю жінку самостійно!

Коли люблять одне листя, кажуть вони, «Час зацікавити». Але коли він загоює, це займе час.

С ***

Що я люблю тебе, київські глядачі, є для повного розуміння, адже нічого не гірше, ніж коли чоловік стежить за дружиною і гордо говорить: «Дуже, я говорю...»

пнм.м

Категории

Смотрите также

Новое и интересное