1166
Останні два тижні Ельмо
Джеймс дізнався про діагноз Elmo 2 тижні тому
Оксамит сказав: Ельмо має рак печінки, захворювання сечового міхура і ниркову недостатність.
Замість сидінь в домашніх умовах і бути сумним, Джеймс вирішив зробити кожен день особливого життя Ельмо.
- сказав Джеймс. Тож я вирішив не сидіти в домашніх умовах і ставити, але провести останні дні свого життя з ним, відвідавши свої улюблені місця в Нью-Йорку.
235624
Ельмо на площі Times
Так як його лапи більше не слухайте Ельмо, Джеймс поїхав всюди в дитячій перевалці.
Р
Художник Грег Сифф навіть безсмертний портрет в графіті на стіні
Дивитися захід сонця в Manhattanhenge
Музей сучасного мистецтва
Ельмо і Ельмо.
Елем навіть спробував лякати з жінками.
Навіть з фотографіями пара трансвеститів
"Я ніколи не хотів, щоб відчути себе самотніми в квартирі, він завжди любив багато часу на відкритому повітрі, - сказав Джеймс. Він завжди пішов з собою в ресторани, магазини з гранатометом і парком.
"Приватно."
Єдиний спосіб.
Джеймс хоче написати книгу, щоб навчити людей, як правильно сказати,
Супер тато.
Джеймс і Ельмо цуценя.
717578
назавжди.
Оксамит сказав: Ельмо має рак печінки, захворювання сечового міхура і ниркову недостатність.
Замість сидінь в домашніх умовах і бути сумним, Джеймс вирішив зробити кожен день особливого життя Ельмо.
- сказав Джеймс. Тож я вирішив не сидіти в домашніх умовах і ставити, але провести останні дні свого життя з ним, відвідавши свої улюблені місця в Нью-Йорку.
235624
Ельмо на площі Times
Так як його лапи більше не слухайте Ельмо, Джеймс поїхав всюди в дитячій перевалці.
Р
Художник Грег Сифф навіть безсмертний портрет в графіті на стіні
Дивитися захід сонця в Manhattanhenge
Музей сучасного мистецтва
Ельмо і Ельмо.
Елем навіть спробував лякати з жінками.
Навіть з фотографіями пара трансвеститів
"Я ніколи не хотів, щоб відчути себе самотніми в квартирі, він завжди любив багато часу на відкритому повітрі, - сказав Джеймс. Він завжди пішов з собою в ресторани, магазини з гранатометом і парком.
"Приватно."
Єдиний спосіб.
Джеймс хоче написати книгу, щоб навчити людей, як правильно сказати,
Супер тато.
Джеймс і Ельмо цуценя.
717578
назавжди.